Rozenstad Gerechtsdeurwaarders en Payt

Foto van de website van Rozenstad

Bespaar tijd en kosten in het proces

Kampt u met niet of slecht betalende debiteuren? Rozenstad Gerechtsdeurwaarders helpt u bij het innen van uw vorderingen, onder meer in het gerechtelijke incassotraject. Rozenstad Gerechtsdeurwaarders is partner van Payt. De organisatie is gespecialiseerd in advies en uitvoer van inningen voor loonbedrijven en uitvaartondernemingen. Door de vakkennis weet het team wat het beste werkt om een debiteur te laten betalen. Dossiers over incassozaken zijn online in te zien, zodat u ook in dit deel van het inningstraject tijd en kosten bespaart.

De voordelen van de link tussen Rozenstad en Payt

Een minnelijk incassotraject

Hoe werkt een minnelijk incassotraject bij Payt en wat moet u weten over een incassozaak?

Een incassobureau inschakelen en en alternatief

Wat doet een incassobureau en welke mogelijkheden heeft u om met Payt zelf dit traject af te leggen?

Een deurwaarder of advocaat inschakelen

Wat is de rol van een deurwaarder of advocaat om de schuld van uw debiteur toch te kunnen innen?

Over Rozenstad Gerechtsdeurwaarders

Blijft uw debiteur in gebreke, dan kunt u op dag 27 van het minnelijk incassotraject dit traject ‘sluiten’ en een gerechtelijk traject starten. U kunt dit per zaak of als generieke instelling toepassen voor alle incassozaken die na de ingebrekestelling nog niet betaald zijn. Het dossier in Payt bevat alle elementen die van rechtswege nodig zijn voor dossieropbouw. Hiermee kan Rozenstad Gerechtsdeurwaarders efficiënt van start gaan. De verplichte inhoud van het dossier kan per situatie verschillen, maar bevat bijvoorbeeld de brief van ingebrekestelling van uw debiteur; de verjaring van uw vordering; de termijn van verweer voeren; weerlegging van bekende verweren. Ook na het minnelijk incassotraject heeft u profijt van de software van Payt!

Vanuit de gedachte ‘geen gedoe, maar gewoon regelen’ denkt en handelt Rozenstad Gerechtsdeurwaarders praktisch en oplossingsgericht om openstaande facturen te incasseren. Rozenstad Gerechtsdeurwaarders is een klein, betrokken en professioneel kantoor met korte lijnen. Zo komt u altijd in contact met de juiste persoon die u verder kan helpen. De organisatie is gespecialiseerd in gerechtelijke procedures voor loonbedrijven (agrarische en grondverzetsector) en uitvaartbedrijven. Zeker voor uitvaartondernemingen werkt ongenadig incasseren niet. Rozenstad Gerechtsdeurwaarders denkt met u mee en zorgt met tact, zorgvuldigheid en voortvarendheid dat facturen alsnog voldaan worden.

Wat u ook maakt, wat u ook levert. A white check mark with a red background

Klantverhalen

Logo quooker
Quooker was op zoek naar een 'totaaloplossing' voor efficiënt debiteurenbeheer. De keuze voor Payt leidde tot een ongekend aantal betalingen binnen zeer afzienbare tijd. Meer weten? Lees het hier.
Jasper van Hattem

Jasper van Hattem

Business analyst

Logo quooker
Voorheen deed Printshopz het debiteurenbeheer handmatig. Hierdoor werd de factuurafhandeling in drukke periodes soms te veel nagelaten. “Na het in gebruik nemen van de software van Payt bestaat het team nog maar uit één persoon op debiteuren waarbij het hooguit 0,3 FTE per week kost om het beheer uit te voeren.”
Thom van Ommen

Thom van Ommen

Finance & HR

logo Mobility Service
Dankzij Payt verloopt het debiteurenbeheer bij Mobility Service erg vlot. Snellere betaling, tijdwinst en meer structuur in het proces zijn hun winst. Lees het hier.
Inge Mier

Inge Mier

Financial and Operational Director

Ready to get Payt? Probeer nu gratis!*
  1. Krijg gemiddeld 30% sneller betaald
  2. Volg facturen volledig geautomatiseerd op en houd de volledige controle over het proces
  3. Houd meer tijd over voor uw klantrelaties
*Maximaal 250 facturen per maand. Meer dan 250 facturen?
Plan een online demo in »