Payt voor mondzorgprofessionals

Bespaar tot 80% op uw factoringskosten of op uw kostbare tijd die u momenteel besteedt aan debiteurenbeheer
Vrouw die met haar blootgestelde tanden glimlacht

Krijg sneller en eenvoudiger betaald

Als mondzorgprofessional kunt u ook gebruik maken van al het gemak dat Payt biedt. U kunt bijvoorbeeld uw facturen laten betalen via iDEAL, automatisch herinneringen versturen per mail en automatisch een kopie van de factuur beschikbaar stellen voor uw debiteur. Ook het afpunten wordt netjes geautomatiseerd in uw boekhouding. Het kan allemaal met de debiteurenbeheer software van Payt.

Het betaald krijgen van uw facturen is dus niet langer tijdrovend (indien u uw debiteurenbeheer zelf doet) of onnodig kostbaar (indien u dit via een factoring partner laat lopen).

Tandarts en assistent aan het werk met een patiënt

Een greep uit de voordelen voor mondzorgprofessionals

Vanwege slimme automatisering krijgt u uw geld aanzienlijk sneller betaald. Het automatisch toevoegen van een iDEAL-betaalknop aan uw factuur en het direct ontvangen van betalingen op uw rekening liggen hieraan ten grondslag
Laat onze software voor u werken. Wij ontzorgen u volledig of gedeeltelijk. Het is een afweging van nut en kosten. U beslist
Graag rekenen wij u voor hoeveel u kunt besparen ten opzichte van uw huidige situatie. In de meeste situaties kunnen wij tot 80% op uw jaarlijkse declaratiekosten besparen
Photo of a dental practice

Zo werkt het

Payt koppelt gemakkelijk met uw softwarepakket voor praktijkautomatisering. Uiteraard koppelen we met pakketten als Exquise, Exquise Next Generation, Simplex, Complan en OASE.

Uw declaraties worden automatisch netjes in uw boekhoudpakket (o.a. Twinfield of Exact Online) en in uw Payt omgeving gezet.

De facturen worden verzonden vanuit uw naam en met uw bedrijfslogo, voorzien van een Bancontact betaalknop. Betalingen komen uiteraard direct op uw bankrekening binnen. Geen derdengeldenrekening, geen samengevoegde betalingen, geen vertraging.

Het afpunten van uw facturen, met behulp van de bankkoppeling in uw boekhoudpakket, wordt ook ineens heel eenvoudig en verregaand geautomatiseerd. Alle facturen die niet op tijd betaald worden, worden automatisch opgevolgd vanuit uw Payt omgeving. U heeft hier geen omkijken naar. Ook eventuele incassozaken worden vanuit uw Payt omgeving verzorgd, waarbij u volledige controle houdt en waar gewenst de incassokosten kwijtscheldt zonder kosten en gedoe.

Wilt u de verzekerde zorg niet via de particulier laten lopen, dan is dit eenvoudig in te richten vanuit uw softwarepakket. Wij helpen u graag met het inrichten hiervan.

Het kan zijn dat een klant een inhoudelijke vraag heeft over de factuur of een betalingsregeling wil treffen. Deze meldingen komen netjes in een portaal terecht. Klantvragen kunnen wij voor u oppakken, maar uw assistente(n) of uzelf kunnen dat ook. Met andere woorden; u bepaalt welke onderdelen u wilt afnemen. Wij kunnen u volledig ontzorgen met geautomatiseerd debiteurenbeheer.

Wat u ook maakt, wat u ook levert. A white check mark with a red background

Sluit u aan bij ons Certified Partner programma

Hebben uw klanten problemen om hun facturen betaald te krijgen? Word een Payt Certified Partner en help uw klanten met een gestructureerd debiteurenbeheerproces, zodat ze zich volledig op hun bedrijf kunnen focussen. Breid uw klantenservice uit met de implementatie en het gebruik van Payt-software voor debiteurenbeheer, zelfs als gewenst uitvoering van debiteurenbeheer van uw klant.
Directeur Payt werkzaam in de skybox van Payt bij FC Groningen