Payt voor de accountant

Dagelijks vertrouwen meer dan 300 accountantskantoren op onze software
Accountant die gebruik maakt van de software van Payt

Het belang van een gezonde cashflow

Zijn te laat betaalde facturen een bron van zorgen? Of bent u veel tijd kwijt met mailen, bellen en herinneren om de betaling binnen te krijgen? Als accountant weet u als geen ander hoe belangrijk gezonde financiën zijn. En welke rol snelle betalingen en een goede cashflow daarin spelen. Zorg met Payt voor geautomatiseerd debiteurenbeheer met ruimte voor persoonlijk contact. Hiermee krijgt u facturen 30% sneller betaald.

En als wij bewezen hebben dat onze software u écht helpt? Dan kunt u gebruik maken van ons Payt Certified Partner programma. U bent dan voor uw klanten het eerste aanspreekpunt voor hun debiteurenbeheer. Daarmee kunt u ze ook op dit financieel gebied adviseren en ondersteunen. De accountancy software van Payt helpt u en uw klanten aan een betere liquiditeit. Lees hier meer over de mogelijkheden of download direct de Payt-brochure.

Foto van twee mensen naast elkaar achter een laptop die lachen en praten

Een greep uit de voordelen voor accountants

Welke software of pakketten u en uw klanten ook gebruiken: Payt is gekoppeld aan vrijwel alle boekhoud-, administratie- en facturatiesoftware
Stel per debiteur de opvolging van facturen in en verwerk er afspraken en betaalplannen
Accountants krijgen meer dan 5% van de facturen pas betaald ná de laatste herinnering. In 2019 krijgen accountants gemiddeld 41% van de facturen niet op tijd betaald. Krijg beter betaald door een geautomatiseerd herinneringstraject
Verstuur op gezette tijden automatisch uw facturen en aanmaningen en bepaal op welke manier u uw debiteur wilt herinneren aan een openstaande factuur
Foto van 6 medewerkers van Payt die een bijeenkomst hebben op het hoofdkantoor van Payt

Een persoonlijke aanpak ondersteund door Payt

Marc Oegema is een van de oprichters en eigenaren van Afier Accountants uit Tynaarlo. Een persoonlijke benadering is altijd een van de belangrijkste aspecten van hun dienstverlening geweest en daarom zoeken ze software met dezelfde eigenschap. Dat is precies de reden waarom Oegema voor Payt koos. Marc vult aan: "Dankzij Payt kunnen we nu onze aanmaningen op gezette tijden sturen. De software heeft ons echt geholpen om onze processen voor debiteurenbeheer te structureren, zonder die belangrijke persoonlijke touch te verliezen."
Logo Afier Accountants
Payt helpt Afier om hun debiteurenproces te structureren met debiteurenbeheer software, terwijl ze persoonlijk contact met hun debiteuren onderhouden. Hoe? Lees het hier.
Marc Oegema

Marc Oegema

Mede-eigenaar

Wat u ook maakt, wat u ook levert. A white check mark with a red background

Sluit u aan bij ons Certified Partner programma voor accountants

Hebben uw klanten problemen om hun facturen betaald te krijgen? Word een Payt Certified Partner en help uw klanten met een gestructureerd debiteurenbeheer proces, zodat ze zich volledig op hun bedrijf kunnen focussen. Breid uw klantenservice uit met de implementatie en het gebruik van Payt-software voor debiteurenbeheer, zelfs als gewenst uitvoering van debiteurenbeheer van uw klant.