Bied verschillende betaalmethoden aan, zoals Bancontact

Facturen eerder betaald krijgen? Maak het uw klant makkelijk om een factuur te betalen met een online betaling via Bancontact of credit card.

Meer service voor uw klant

Met Payt kunt u uw klanten verschillende betaalwijzen aanbieden. Via Bancontact, PayPal of automatische incasso. Maak het betalen van uw factuur zo makkelijk mogelijk. Ook het MKB maakt massaal gebruik van de digitale betaalmogelijkheden. Denk bijvoorbeeld maar eens aan de eenvoud waarmee u via uw bank-app op uw telefoon een betaling kunt doen. Onze betaalcijfers bewijzen dat het betaalgedrag aanzienlijk verbetert, wanneer u deze betaalmogelijkheden toevoegt aan uw factuur en herinnering.
Foto van een man die een factuur betaalt met zijn creditcard via zijn laptop
Een efficiënt debiteurenbeheer bevat naast optimale processen voor herinneringen ook lage drempels voor betalen. Zoals gezegd biedt de techniek alle mogelijkheden om met een paar drukken op de knop een betaling te doen. In België is Bancontact de meest gangbare manier van betalen voor wat betreft online betaalmethoden. En creditcards worden over de gehele wereld gebruikt voor online betalingen. Kies wat het beste bij u en uw klanten past.
Het is verstandig om goed te kijken naar de betaalmethoden die u aanbiedt. Zeker als u ook buitenlandse klanten hebt is dit verstandig. Hoe makkelijker u betalen maakt, hoe sneller de betalingen binnen zullen stromen. Payt bewijst dat het automatiseren van debiteurenbeheer tot gemiddeld 50% minder openstaande facturen leidt. Bancontact toevoegen aan de factuur is een belangrijk onderdeel van het succes in België.
Medewerkers van Payt HQ werken aan de software van Payt
"Onze klanten kunnen hun facturen eenvoudig online betalen. Dat vergroot het betaalgemak, want je belast de klant niet meer met factuur- en IBAN-nummers"
Logo INDI
Duidelijkheid en consistentie zorgen voor beter betalingsgedrag en hogere klanttevredenheid bij INDI. Benieuwd hoe ze dit voor elkaar hebben gekregen? Lees het in dit klantverhaal.
Sybrand Brouwer

Sybrand Brouwer

Directeur en eigenaar

Er is altijd een betaalwijze bij die bij uw klant past

Creditcard, Sofort en Bancontact

In België wordt veel betaald via Bancontact. Het werkt eenvoudig en snel en is betrouwbaar. Wanneer u buitenlandse klanten hebt, richten we de betaalmethoden graag op maat voor u in.

Automatische incasso

Wanneer u automatische incasso’s gebruikt, integreren we dit in Payt. Via factuurinzien.nl vraagt u uw klant eenvoudig om akkoord voor automatische incasso. Het werkt eenvoudig en is prettig voor uw klanten. En het helpt u met nog snellere betalingen.
Ready to get Payt?

Benieuwd hoe Payt kan helpen bij het verbeteren van uw credit management? Download nu gratis onze brochure!

Mockup brochure Payt