Welkom bij Payt!

Ontdek hier meer over ons als bedrijf.
 foto van twee medewerkers van Payt die vergaderen aan een ronde tafel

Payt is marktleider op het gebied van geautomatiseerd debiteurenbeheer in de Benelux en breidt zich snel uit in Duitsland, Ierland en Engeland. Ons doel is om het credit management van uw organisatie persoonlijker, efficiënter en effectiever te maken. Dit doen we door uw debiteurenbeheer proces te automatiseren, zonder het belang van persoonlijk contact tussen klant en debiteur uit het oog te verliezen.

Onze missie is ervoor te zorgen dat u uw facturen sneller en gemakkelijker betaald krijgt met de meest complete software op het gebied van debiteurenbeheer.

 Foto van een man die op zijn laptop werkt met de software van Payt

Mijlpalen

Het platform van Payt is niet onopgemerkt gebleven

2013

Payt is ontstaan ​​uit de gezamenlijke overtuiging van vijf ondernemers dat debiteurenbeheer veel efficiënter kan.

2015

We ontvingen de titel ‘Beste Startup van Groningen’ en FC Groningen wint de beker met Payt als shirtsponsor.

2016

In 2016 hebben we voor onze klanten meer dan een miljard euro aan facturen ingezameld en wordt Payt het grootste debiteurenbeheerplatform van Nederland.

2017

Payt werd hoofdsponsor van FC Groningen voor twee seizoenen.

2018

In 2018 pakten we de 11e plaats in de Deloitte Fast 50 en gingen FC Groningen en Payt Europa in.

2019

In 2019 zijn we over de grens van 10 miljard euro aan facturen gegaan. Ook behaalden we in dit jaar de 20e plaats in de Deloitte Fast 50.

2020

Payt is nu beschikbaar in België, Engeland en Ierland. En zijn we nog shirtsponsor van FC Groningen met Arjen Robben terug in het team. Ook behaalden we de 37e plek in de Deloitte Fast 50.

2021

Payt werd beschikbaar in Spanje en Duitsland.

2022

We behaalden de 25e plaats tijdens de Main Software 50 Awards.

2023

Payt bestaat 10 jaar! Daarnaast hebben we voor meer dan 2 miljard euro per maand voor onze klanten geïnd en werden we marktleider in de Benelux.
 Foto van twee Payt-medewerkers die een vergadering hebben
"Vanuit de factuur, herinnering en online omgeving kunnen studenten direct betalen met een betaalmethode die ze verkiezen. Het record van snelste betaling is nu 17 seconden na het versturen van facturen met een betaallink!"
logo Hanzehogeschool
De Hanzehogeschool Groningen brak haar eigen record met het incasseren van betalingen via Payt. Benieuwd hoe? Lees het in dit klantverhaal
Jean-Paul Heunks

Jean-Paul Heunks

Hoofd Financiële Administratie

ISO/IEC 27001:2013

Payt is ISO/IEC 27001:2013 gecertificeerd. Dat houdt in dat we voldoen aan de internationale norm voor Information Security Management System (ISMS). Deze norm specificeert eisen voor het vaststellen, implementeren, uitvoeren, controleren, beoordelen, bijhouden en verbeteren van een Information Security Management System (ISMS).
Ready to get Payt?

Benieuwd hoe Payt kan helpen bij het verbeteren van uw credit management? Download nu gratis onze brochure!

Mockup brochure Payt