Payt voor middelgrote ondernemingen

Verstuurt u tussen de 251 - 50.000 facturen per maand? Gun uzelf automatisering!

Effectief debiteurenbeheer begint bij de juiste software

Slimme software maakt debiteurenbeheer een stuk leuker en makkelijker. Hier kunt u een hoop tijd en geld mee besparen. Ons doel is om het debiteurenbeheer van uw organisatie efficiënter, effectiever en persoonlijker te maken. Met de slimme software van Payt krijgt uw organisatie veel sneller en eenvoudiger betaald zonder dat u het persoonlijke contact met uw klanten verliest. Automatiseer repetitieve taken en leg de focus op de klantrelatie.

De voordelen speciaal voor uw organisatie

Bespaar tijd en geld

Het opvolgen van openstaande facturen is een arbeidsintensieve taak. Payt automatiseert repetitieve administratieve taken en zorgt dat uw klanten consistent herinnert worden aan openstaande facturen. Dit resulteert in een verbetering van het betaalgedrag en een aanzienlijke tijdsbesparing.

Houd uw administratie altijd op orde

Schuwlijstjes in Excel zijn verleden tijd! Payt integreert naadloos met uw branche specifieke software voor een volledig geautomatiseerd debiteurenbeheer. De facturen worden automatisch ingeladen in Payt en de software herkent welke facturen wanneer naar welke klanten verstuurd moeten worden.

Voeg ongelimiteerd gebruikers toe

In Payt rekenen we geen extra bedrag per gebruiker. U kunt dus ongelimiteerd gebruikers toevoegen. Ook is het mogelijk gebruikers verschillende rechten toe te wijzen. Hierdoor is het voor iedere debiteurenbeheerder of financiële medewerker duidelijk wat hun werkzaamheden in Payt zijn.

Hanzehogeschool Groningen

Vanuit de factuur, herinnering en online omgeving kunnen studenten direct met onder meer iDeal betalen. Het record van snelste betaling staat nu op 17 seconden na het versturen van facturen met een iDeal-link erin! - Heunks

Vraag een offerte aan

Met het aantal facturen dat u verstuurd per maand weten we dat een gestandaardiseerde oplossing meestal niet helemaal voldoet aan uw behoeften. Na een inventarisatie maken wij vrijblijvend een voorstel op maat voor u. Vul dit formulier in en een deskundige van Payt neemt zo snel mogelijk contact met u op.