De voordelen van de credit management software van Payt

Blijf in het spel. Houd de controle en versnel de groei van uw bedrijf
 Foto van man aan het werk op zijn computer met de software van Payt met boeken naast hem

De beste oplossing voor uw credit management

Elke dag proberen we u de best mogelijke oplossing te bieden voor uw credit management. Sinds 2012 hebben we veel software gebouwd die het incassotraject ondersteunt. Onze doelen zijn om het leven veel eenvoudiger te maken en te zorgen dat u sneller betaald krijgt. Om heel specifiek te zijn: verlaag uw openstaande factuurbedrag met 30% en halveer de tijd van uw huidige incassoproces!
 Foto van een deel van team Payt in de Payt skybox van FC Groningen

Volledige functionaliteit

Wij ondersteunen u met uw credit management via de meest complete credit management software die er op dit moment bestaat. Niet alleen automatiseren wij handmatige handelingen die u veel tijd besparen. Wij bieden u een concreet opvolgingstraject van facturen, desnoods tot de deurwaarder. Maar misschien wel het belangrijkste aspect van onze software is het communicatieplatform waarmee u binnen uw organisatie, maar vooral ook met uw klanten kunt communiceren en alle communicatie automatisch vastlegt. Wij bieden u daarnaast inzicht in hoe uw klanten u betalen. Met allerlei slimme standaardrapportages en de mogelijkheid om zelf uw rapportages samen te stellen. En met al deze kennis, kunt u uw openstaande facturen ook nog eens bijzonder goedkoop voorfinancieren. Bent u geïnteresseerd?

Uitbesteden van het credit management

We integreren met vrijwel alle online boekhoudprogramma’s. Als uw boekhoudsoftware up-to-date is, weet onze software automatisch wat te doen en kan uw facturen en betalingsherinneringen naar uw debiteuren sturen. Het resultaat is een consistent proces waarbij uw kostbare tijd alleen nodig is in speciale gevallen zoals bij een betaalplan of vragen over individuele facturen.

Incassoproces

Na een normaal factuurherinneringsproces is gemiddeld 1 tot 3% van uw facturen nog niet betaald. Dit aantal hangt natuurlijk af van uw sector en van de kwaliteit van uw product of dienst. Wij zullen uw aanmaningen opvolgen met een incassotraject. We zullen invorderingskosten toevoegen volgens de landspecifieke wet inzake incasso. En we rekenen rentekosten op uw factuur. Omdat het uw geld en uw klant is, kunt u overwegen af ​​te zien van deze extra kosten in ruil voor onmiddellijke betaling. Mogelijk hebt u een langdurige relatie opgebouwd met een toekomstige winstgevende klant.
Ready to get Payt?

Benieuwd hoe Payt kan helpen bij het verbeteren van uw credit management? Download nu gratis onze brochure!

Mockup brochure Payt