We zijn trots op onze klanten!

Samen met onze klanten zorgen we ervoor dat Payt elke dag beter wordt. Lees hier alle klantverhalen of download onze brochure voor meer informatie
Logo quooker
Quooker was op zoek naar een 'totaaloplossing' voor efficiënt debiteurenbeheer. De keuze voor Payt leidde tot een ongekend aantal betalingen binnen zeer afzienbare tijd. Meer weten? Lees het hier.
Jasper van Hattem

Jasper van Hattem

Business analyst

logo Mobility Service
Dankzij Payt verloopt het debiteurenbeheer bij Mobility Service erg vlot. Snellere betaling, tijdwinst en meer structuur in het proces zijn hun winst. Lees het hier.
Inge Mier

Inge Mier

Financial and Operational Director

logo Hanzehogeschool
De Hanzehogeschool Groningen brak haar eigen record met het incasseren van betalingen via Payt. Benieuwd hoe? Lees het in dit klantverhaal
Jean-Paul Heunks

Jean-Paul Heunks

Hoofd Financiële Administratie

Logo  Visser & Visser
Accountantskantoor Visser & Visser maakt sinds eind vorig jaar gebruik van de Payt software voor het debiteurenbeheer. Sindsdien is het betalingsgedrag van hun debiteuren aanzienlijk veranderd.
Timo van Houdt

Timo van Houdt

Implementation Specialist

logo  Health2Work
Health2Work maakt al jaren gebruik van Payt. Hun cashflow verbeterde en de communicatie met debiteuren verliep ineens vlot. Hoe? Lees het in dit klantverhaal.
Heine de Bruin

Heine de Bruin

Mede-eigenaar en managing director

Logo Afier Accountants
Payt helpt Afier om hun debiteurenproces te structureren met debiteurenbeheer software, terwijl ze persoonlijk contact met hun debiteuren onderhouden. Hoe? Lees het hier.
Marc Oegema

Marc Oegema

Mede-eigenaar

Logo Feel Flex
Uitzendbureau Feel Flex maakt sinds 2016 gebruik van Payt. Facturen worden sneller betaald door de automatische opvolging. De medewerkers werken graag met het gebruiksvriendelijke platform
Alexander Mols

Alexander Mols

Medewerker Financiële Administratie

Logo Internet Marketing Unie
7% meer behouden omzet voor Internet Marketing Unie door consistente opvolging van facturen met Payt. Lees over de ervaring van IMU in dit klantverhaal
Tony Loorbach

Tony Loorbach

Eigenaar

Logo INDI
Duidelijkheid en consistentie zorgen voor beter betalingsgedrag en hogere klanttevredenheid bij INDI. Benieuwd hoe ze dit voor elkaar hebben gekregen? Lees het in dit klantverhaal.
Sybrand Brouwer

Sybrand Brouwer

Directeur en eigenaar

logo Njoy
Njoy gebruikt Payt al een paar jaar en zag direct een groot verschil in betaalgedrag van ouders. Ze Njoy'en Payt! Vraagt u zich af waarom? Lees het in dit klantverhaal.
Dennis Vermeulen

Dennis Vermeulen

Eigenaar

Logo Alfa-college
Studenten van het Alfa-college kunnen de status van hun facturen in realtime online bekijken. Zij kunnen hun collegegeld veel sneller en gemakkelijker betalen. Lees het hier.
Jeroen van der Ster

Jeroen van der Ster

Director of Operations

Logo  Voys
Voys is al jaren klant van Payt en ze zijn nog steeds erg tevreden over de software. Payt zorgde ervoor dat hun debiteurenbeheer super gestroomlijnd is. Lees het hier.
Janneke van der Velde

Janneke van der Velde

Debiteurenbeheer manager

Logo kien groep
Kien stapte begin dit jaar over naar Payt voor de automatisering van het debiteurenbeheer. Meer overzicht, structuur en betere communicatie met debiteuren zijn nu al hun winst.
Koen van Rantwijk

Koen van Rantwijk

Finance Manager

logo Hendriksen
Met meer efficiëntie door minder ruis in de klantcommunicatie en een aanzienlijk lager debiteurensaldo, is de software van Payt de perfecte oplossing voor Hendriksen.
logo  ilionx
ilionx is één van de eerste klanten van Payt. Samen zijn we erin geslaagd om de verantwoordelijkheid laag bij de organisatie te leggen, zonder de controle over het proces te verliezen. Benieuwd hoe we het hebben gedaan? Lees het hier
Edwin Coppen

Edwin Coppen

CFO

Logo company Thuisvaccinatie
Het creditmanagement van Thuisvaccination is meer gestroomlijnd en er is ruimte voor beter contact met hun klanten. Het resultaat is een beter betalingsgedrag! Lees het hier.
Marco van Drielen

Marco van Drielen

Manager Finance and Control

Logo Noordhoff Publishers
Payt heeft de kwaliteit van het credit management van Noordhoff aanzienlijk verbeterd. Ze hebben de kwaliteit van hun klantenservice naar een hoger niveau kunnen tillen. Benieuwd hoe? Lees het hier
Sieger Kuik

Sieger Kuik

Customer Service Manager

Vraag een online demo aan

Onze implementatiespecialisten staat voor u klaar om u alles te vertellen over Payt. De online demo op maat is gratis. U krijgt een interactieve demonstratie van ons platform voor creditmanagement en er is ruimte voor vragen van uw kant!

Bert-Jan Walters Bert-Jan Walters
Maarten Theodorie Maarten Theodorie