Waarom Payt?

U en uw klant verdienen altijd het beste, ook als het gaat om debiteurenbeheer. Payt biedt de best mogelijke software voor grote multinationals en kleine en middelgrote ondernemingen. Geen gedoe, maar eenvoud en duidelijkheid.

Onze missie

Bij Payt geloven we dat klanten bereid zijn de facturen voor geleverde producten en diensten te betalen. Soms wordt er vanwege allerlei mogelijke redenen niet tijdig betaald. Dan is communicatie van groot belang. Onze missie is om de best mogelijke financiële software te leveren voor u en uw klant. Geen gedoe, maar eenvoud en duidelijkheid. Zo verbinden wij u en uw debiteur en zorgen ervoor dat betalingen sneller en eenvoudiger verlopen.
Medewerker van Payt werkt op zijn laptop met de software van Payt

Waarom Payt werkt

Snellere betalingen

Met onze slimme cloudsoftware krijgt u uw facturen 30% sneller betaald

Bespaar kostbare tijd

Door uw credit management te automatiseren met Payt, bespaart u tot wel 80% van uw tijd

Verhoog de klanttevredenheid

Onze software zorgt voor eenvoudigere betalingen en zorgt ervoor dat klanten gemakkelijk contact kunnen leggen over openstaande facturen

Behoud de controle

U bepaalt zelf wanneer en hoe u uw debiteuren herinnert

Uitgebreide certificering

Ons gegevensbeheer en ons veiligheidsbeleid zijn extern gecertificeerd (ISO 27001), worden regelmatig herzien en hebben de hoogste prioriteit bij Payt
Foto van Payt-medewerker die naar rechts kijkt

Laat uw debiteurenbeheer automatiseren

De ouderwetse manier

Veel bedrijven kennen het periodieke proces van het bijwerken van de debiteuren met de meest actuele factuur- en betalingsinformatie. Het printen en vullen van facturen in enveloppen, het (na)bellen van klanten en het versturen van herinneringen zijn allemaal taken die tijdrovend, arbeidsintensief en niet erg effectief zijn.

Payt debiteurenbeheer software

Met onze slimme debiteurenbeheer software worden deze repetitieve taken allemaal geautomatiseerd, waardoor u zich beter kunt concentreren op belangrijkere zaken in uw bedrijf. Onze software herinnert uw klanten automatisch aan openstaande facturen. Consistentie van de eerste factuur tot de laatste herinnering waarbij u volledige controle heeft over het proces.

Snelle inzichten

In het Payt platform zie je direct wat het openstaande saldo is, in welke fase van het facturatieproces een klant zit en welke facturen actie vereisen.
 Screenshot van de software van Payt waar u een overzicht kunt zien van al uw facturen en debiteuren

Consistente opvolging

Uw debiteuren worden structureel herinnerd aan openstaande facturen. Voor een goed betalingsgedrag van uw debiteuren is consistentie hierin erg belangrijk. U bepaalt het proces, de doorlooptijd en de manier waarop u een klant herinnert aan de openstaande factuur.
Screenshot van de software van Payt waar u alle facturen kunt zien

Eenvoudig contact met uw klant

Wij structureren de communicatie met uw debiteuren. In het communicatieportaal van Payt heeft elke debiteur de mogelijkheid om een ​​bericht achter te laten. Zo komt u er snel achter waarom een ​​klant een probleem heeft met een openstaande factuur en kunt u direct reageren op de klant.
Screenshot van de software van Payt waar u kunt zien hoe u kunt communiceren met uw debiteuren
Vraag een online demo aan

Onze implementatiespecialisten staat voor u klaar om u alles te vertellen over Payt. De online demo op maat is gratis. U krijgt een interactieve demonstratie van ons platform voor creditmanagement en er is ruimte voor vragen van uw kant!

Bert-Jan Walters Bert-Jan Walters
Maarten Theodorie Maarten Theodorie