Communiceer consistent over openstaande facturen

U kunt in Payt eenvoudig met uw klanten communiceren over facturen. Staat er een foutje op factuur? Dan kan uw klant via het klantenportaal contact met uw opnemen. U krijgt dit binnen in Payt en kunt hier adequaat op reageren. Hiermee zorgt u voor beter betaalgedrag van uw klanten.
Screenshot van de Payt-software waar u kunt zien hoe u een bericht naar uw debiteur kunt sturen over de factuur

Krijg inzicht in de reden van te late betalingen

Payt houdt de communicatie met uw debiteur gaande. Hierdoor wordt een factuur een aanspreekpunt in de klantbeleving en zorgt het voor beter betaalgedrag. Krijg inzicht in de reden van te late betaling en zoek samen met je klant naar een oplossing.
Please accept marketing-cookies to watch this video.

Bied uw klanten een overzichtelijk klantenportaal

Ontdekt uw klant een foutje op de factuur? Of is er behoefte aan een betalingsregeling? Klanten kunnen met één klik op de knop contact met u opnemen op factuurniveau via het klantenportaal. In dit portaal staan alle facturen overzichtelijk op een rij: betaald en onbetaald. Klanten kunnen zo eenvoudig zien welke facturen ze nog moeten betalen en kunnen dit via het klantenportaal direct doen, via verschillende betaalmogelijkheden.
Facturen en herinneringen worden automatisch verstuurd, met de mogelijkheid tot contact en dialoog met uw klanten.
Structuur in uw debiteurenproces zorgt dat uw factuur voortdurend onder de aandacht komt van uw klant en brengt de dialoog op gang.
Met consistente opvolging en de mogelijkheid tot dialoog voeren, is een factuur een contactmoment in de klantervaring.
Via verschillende kanalen en op meerdere momenten kunt u uw klant geautomatiseerd aan een openstaande factuur herinneren.
Two men working on their laptop with the software of Payt
"Payt draagt ​​aanzienlijk bij aan onze klanttevredenheid. Zij ervaren meer betaalgemak en kunnen makkelijk contact leggen over openstaande facturen. Dat is essentieel voor de klantbeleving."
Logo INDI
Duidelijkheid en consistentie zorgen voor beter betalingsgedrag en hogere klanttevredenheid bij INDI. Benieuwd hoe ze dit voor elkaar hebben gekregen? Lees het in dit klantverhaal.
Sybrand Brouwer

Sybrand Brouwer

Directeur en eigenaar

Een compleet dossier voor het geval dat nodig is

Controle over incassoproces

Het debiteurenproces kunt u opvolgen met een geautomatiseerd incassoproces. Ook hier blijft u de volledige controle houden.

Dossier downloaden

Betaalt een debiteur ondanks het incassotraject nog niet? Download het dossier uit de software van Payt en draag het over aan een gerechtsdeurwaarder.
Ready to get Payt?

Benieuwd hoe Payt kan helpen bij het verbeteren van uw credit management? Download nu gratis onze brochure!

Mockup brochure Payt