Controleer de kredietwaardigheid van uw debiteuren

In onze slimme software geven wij u informatie over de kredietwaardigheid van uw zakelijke debiteuren. Dit doen wij door u via uw dashboard in de software op de hoogte te stellen wanneer debiteuren een afname van hun credit score hebben
 Screenshot van de Payt-software waar u kunt zien hoe u de kredietwaardigheid van uw debiteuren controleert

Wij helpen problemen voorkomen door voldoende informatie te verstrekken over uw zakelijke debiteuren

Via een samenwerking met Graydon bieden wij u informatie over de kredietwaardigheid van uw zakelijke debiteuren. Wij waarschuwen u via uw dashboard wanneer er debiteuren verlagen in hun score zodat u met uw debiteur in gesprek kunt hierover.

Daarnaast tonen wij u op de klantenkaart de huidige kredietwaardigheidsscore. Ook kan het zijn dat Graydon andere suggesties heeft voor de contactgegevens van uw debiteuren. U kunt deze suggesties overnemen in uw eigen dossier.

Please accept marketing-cookies to watch this video.
Dagelijkse beoordeling van uw actieve zakelijke debiteuren. Hierdoor kunnen problemen bij het innen van uw facturen worden voorkomen.
Vraag een uitgebreid rapport op over een grote nieuwe klant.
U ontvangt suggesties voor het verbeteren van uw debiteureninformatie die u kunt verwerken in uw boekhoudprogramma.
Ontvang een uitgebreid PDF met financiële informatie over iedere organisatie in Nederland. U kunt overwegen zo’n rapport op te vragen voordat u zaken begint te doen met een grote nieuwe klant.
Ontwikkelaar van Payt werkt aan de software op zijn computers
"Payt is een betrouwbaar systeem waarmee je openstaande facturen correct kunt innen. Je houdt de regie over het proces; goed voor de klantrelatie, goed voor de efficiënte betalingen."

Beschikbaarheid controleren

Deze functie is momenteel alleen beschikbaar in Nederland. Wilt u deze functie ook in uw land gebruiken? Neem contact met ons op!
Ready to get Payt?

Benieuwd hoe Payt kan helpen bij het verbeteren van uw credit management? Download nu gratis onze brochure!

Mockup brochure Payt