Payt voor de grootzakelijke markt

Verstuurt u meer dan 50.000 facturen per maand? Kan dit oplopen tot miljoenen? De complete software van Payt helpt u om dit strak en efficiënt ingeregeld te krijgen.

Duizenden tot miljoenen facturen versturen per maand? Niks is te gek.

Met een hoog volume aan facturen en een divers debiteurenbestand  is een strak en efficiënt ingeregeld debiteurenproces van belang. Onze software zorgt ervoor dat u alles overzichtelijk heeft op één plek. Maak meerdere administraties aan, voeg ongelimiteerd gebruikers toe en communiceer eenvoudig met uw collega’s en debiteuren in Payt. U krijgt weer volledig grip op uw debiteurenbeheer.

De voordelen speciaal voor uw bedrijf

Koppel Payt eenvoudig aan uw boekhoud- en of CRM pakket d.m.v. een API

Payt integreert naadloos met meer dan 600 boekhoudpakketten. Zonder dat u iets hoeft te doen haalt Payt dagelijks alle relevante informatie op uit deze pakketten. Werkt u met meerdere pakketten? Geen probleem. Payt zorgt ervoor dat u alles overzichtelijk heeft op één plek.

Voeg ongelimiteerd gebruikers toe

In Payt rekenen we geen extra bedrag per gebruiker. U kunt dus ongelimiteerd gebruikers toevoegen. Ook is het mogelijk om op administratie en gebruikers niveau verschillende rechten toe te wijzen. Zo behoudt u controle en is het voor iedere financiële medewerker duidelijk wat zijn of haar taken zijn.

Communiceer eenvoudig intern

Werk heel efficiënt als team samen in Payt. Houd uw collega’s op de hoogte d.m.v. interne notities of wijs heel eenvoudig een factuur, zaak of debiteur toe aan uw eigen takenlijst of dat van uw collega.

Integreer Webhooks

Met Webhooks is het mogelijk om wijzigingen in de staat van een factuur te versturen naar een extern systeem. U kunt eenvoudig een leveringsstop voor een klant instellen in de boekhouding op het moment dat een factuur van de klant ter incasso aangeboden wordt.

Zet Payt wereldwijd in

Payt heeft klanten in meer dan 10 landen en verzendt facturen naar vrijwel alle landen in de wereld. De software houdt rekening met de taal, tone of voice, valuta, gehanteerde betaalopties, bestandsformaten en wet-en regelgeving.

Beheer uw eigen incassotrajecten

Meer flexibiliteit, creëer extra opbrengsten van incassozaken en houdt meer grip en invloed op het proces. Payt helpt u zelf korter op de bal te zitten waardoor ook de klanttevredenheid zal stijgen.

Integreer deurwaarders naar keuze in binnen- en buitenland

Verstuur geautomatiseerd dossiers met alle bijbehorende documentatie naar uw samenwerkende gerechtelijke partner. Geheel op basis van uw eigen business rules.

Koppel met BI software

De data uit Payt kan real-time synchroniseren met uw BI tooling ten behoeve van rapportagedoeleinden.

Quooker

Sinds we live zijn gegaan met Payt debiteurenbeheer zijn er al duizenden herinneringen verstuurd, waarvan ruim 80% vervolgens is betaald door de klant. Ook heeft het in gebruik nemen van Payt ertoe geleid dat we intern het een en ander konden fine-tunen, omdat Payt veel van ons werk uit handen neemt.

Vraag een offerte aan

Met het aantal facturen dat u verstuurd per maand weten we dat een gestandaardiseerde oplossing meestal niet helemaal voldoet aan uw behoeften. Na een inventarisatie maken wij vrijblijvend een voorstel op maat voor u. Vul dit formulier in en een deskundige van Payt neemt zo snel mogelijk contact met u op.