Vraag financiering aan voor uw openstaande facturen

Verruim uw financiële mogelijkheden voor groei! Hiervoor is Payt een samenwerking aangegaan met New10 en Floryn. De financiering is binnen één dag geregeld en tegen een lage rente
 Screenshot van de software van Payt waar u kunt zien hoe u uw openstaande facturen kunt financieren

Factoring 2.0, factuur financiering zonder de volledige controle over uw facturen te verliezen

Worden uw groeiplannen bemoeilijkt door een beperkte financiële ruimte? Via Payt kunt u voorfinanciering van uw openstaande facturen organiseren. Hiervoor heeft Payt een samenwerking gesloten met New10 en Floryn.

New10, een 100% dochter van ABN AMRO, die via slimme gekoppelde software met Payt, financiering verstrekt. Dit doen zij tegen bijzonder lage rentes en dus vooral geschikt voor bedrijven met een laag risicoprofiel.

Floryn, een onderneming die doorlopend krediet en werkkapitaal financieringen verstrekt tot €2,000.000, en daarbij ook bedrijven helpt met een hoger risicoprofiel.

Via de samenwerking met New10 en Floryn kunt u uw facturen financieren tegen een aantrekkelijke rente vanaf 5% op jaarbasis (excl. afsluitkosten en servicekosten).
Een vriendelijk alternatief voor factoring: flexibel krediet gebaseerd op openstaande facturen van uw debiteuren.
In de software van Payt kunt u op ieder moment financiering aanvragen door jaarrekening, bij- en afschrijving en overzicht van organisatie aan te leveren.
De berekening van het aanbod verloopt volledige automatisch en is gebaseerd op (deels) openstaande facturen.
Voldoen uw gegevens aan de vereisten? Dan ontvangt u een definitief aanbod voor debiteurenfinanciering. De volgende dag staat het flexibel krediet voor u klaar.
De financiering kunt u dagelijks terugbetalen of u kunt een aanvullend (tot de limiet) opnemen. Snel, eenvoudig & voordelig!
 Man aan het werk op zijn laptop met behulp van de software van Payt
"Payt helpt al veel van Floryns klanten en staat bekend als betrouwbaar en klantvriendelijk. Net als wij is het technologiegedreven. Het was logisch om samen te werken om nog meer ondernemers te helpen groeien." - Sven van der Biezen - CEO en oprichter van Floryn
Ready to get Payt?

Benieuwd hoe Payt kan helpen bij het verbeteren van uw credit management? Download nu gratis onze brochure!

Mockup brochure Payt