Janssen & Janssen Gerechtsdeurwaarders en Payt

Foto van de website van Janssen & Janssen

Een persoonlijke aanpak

Betaalt uw klant niet, ook niet tijdens het minnelijk incassotraject, of wilt u de vordering uit handen geven? Janssen & Janssen Gerechtsdeurwaarders helpt met een persoonlijke aanpak, voor zowel u als uw debiteur. Janssen & Janssen Gerechtsdeurwaarders is partner van Payt. De organisatie geeft u een onderbouwd advies bij wat te doen met vorderingen die nog niet zijn geïncasseerd. Bij een complexe vordering, bijvoorbeeld met verweer, zet de organisatie waar nodig een jurist in om u terzijde te staan. Via het online inzage systeem kunt u uw zaak op de voet volgen.

De voordelen van de link tussen Janssen & Janssen en Payt

Een minnelijk incassotraject

Hoe werkt een minnelijk incassotraject bij Payt en wat moet u weten over een incassozaak?

Een incassobureau inschakelen en en alternatief

Wat doet een incassobureau en welke mogelijkheden heeft u om met Payt zelf dit traject af te leggen?

Een deurwaarder of advocaat inschakelen

Wat is de rol van een deurwaarder of advocaat om de schuld van uw debiteur toch te kunnen innen?

Over Janssen & Janssen Gerechtsdeurwaarders

Heeft u als ondernemer ook onbetaalde rekeningen? Rekeningen waarvoor u heeft gewerkt en waarbij u dus recht hebt op uw geld? U bent al je verplichtingen nagekomen, maar toch blijft de betaling uit. Het is dan aan u om verder in actie te komen en wellicht zelfs naar de rechter stappen om uw factuur betaalt te krijgen.

Wat als u hier hulp bij kunt krijgen? Wat als u kunt samenwerken met een partner die gespecialiseerd is in het oplossen van onbetaalde facturen? Een partner die begrijpt dat uw zorgen prioriteit hebben en u snel duidelijkheid kan geven?

Janssen & Janssen is de partner die u zoekt in deze situatie. U krijgt een rechtstreeks contactpersoon die u zaak behandelt. Direct na het verzenden van de pre-gerechtelijke brief wordt de zaak bij ons verwerkt in de administratie en bevestigt. Als uw debiteur dan contact met ons opneemt kunnen we hem snel te woord staan en aangeven dat dit de laatste kans is om te betalen. Nadat we bericht hebben ontvangen dat we de zaak verder moeten oppakken, maken we een advies waarin duidelijk wordt aangegeven of het zinvol is om naar de rechter te gaan of niet. Als dat zo is sturen wij een voorschotnota van € 100,00 + griffierecht en wordt de dagvaarding opgesteld. Want laten we eerlijk zijn, afschrijven? Niet zonder dat een expert ernaar heeft gekeken.

Janssen & Janssen helpt met eigen deurwaarders ondernemers door heel Nederland om hun geld te krijgen waar het hoort. En wij helpen u ook graag verder om te zorgen dat uw rekeningen worden betaald.

Wat u ook maakt, wat u ook levert. A white check mark with a red background

Klantverhalen

Logo quooker
Quooker was op zoek naar een 'totaaloplossing' voor efficiënt debiteurenbeheer. De keuze voor Payt leidde tot een ongekend aantal betalingen binnen zeer afzienbare tijd. Meer weten? Lees het hier.
Jasper van Hattem

Jasper van Hattem

Business analyst

Logo quooker
Voorheen deed Printshopz het debiteurenbeheer handmatig. Hierdoor werd de factuurafhandeling in drukke periodes soms te veel nagelaten. “Na het in gebruik nemen van de software van Payt bestaat het team nog maar uit één persoon op debiteuren waarbij het hooguit 0,3 FTE per week kost om het beheer uit te voeren.”
Thom van Ommen

Thom van Ommen

Finance & HR

logo Mobility Service
Dankzij Payt verloopt het debiteurenbeheer bij Mobility Service erg vlot. Snellere betaling, tijdwinst en meer structuur in het proces zijn hun winst. Lees het hier.
Inge Mier

Inge Mier

Financial and Operational Director

Ready to get Payt? Probeer nu gratis!*
  1. Krijg gemiddeld 30% sneller betaald
  2. Volg facturen volledig geautomatiseerd op en houd de volledige controle over het proces
  3. Houd meer tijd over voor uw klantrelaties
*Maximaal 250 facturen per maand. Meer dan 250 facturen?
Plan een online demo in »