IkinkBekman Gerechtsdeurwaarders en Payt

Screenshot van de website van IkinkBekman
Krijgt u facturen na het minnelijk incassotraject niet betaald, dan helpt IkinkBekman Gerechtsdeurwaarders u met het gerechtelijk incassotraject. IkinkBekman Gerechtsdeurwaarders - partner van Payt - gelooft in de online dienstverlening van Payt. Niet-betaalde facturen zet u eenvoudig door; IkinkBekman Gerechtsdeurwaarders ontvangt geautomatiseerd het volledige dossier van de facturen of verzameling van facturen. De organisatie kan zodoende op een gedegen manier van start met het gerechtelijk incassotraject. IkinkBekman ontzorgt u en probeert zo veel mogelijk openstaande dossiers betaald te krijgen.

De voordelen die u heeft met deze link

Een minnelijk incassotraject

Hoe werkt een minnelijk incassotraject bij Payt en wat moet u weten over een incassozaak?

Een incassobureau inschakelen en een alternatief

Wat doet een incassobureau en welke mogelijkheden heeft u om met Payt zelf dit traject af te leggen?

Een deurwaarder of advocaat inschakelen

Wat is de rol van een deurwaarder of advocaat om de schuld van uw debiteur toch te kunnen innen?

Over IkinkBekman

Blijft uw debiteur in gebreke, dan kunt u na het minnelijk incassotraject een gerechtelijk traject starten. U kunt dit per zaak of als generieke instelling toepassen voor alle incassozaken die na de ingebrekestelling nog niet betaald zijn. Het dossier in Payt bevat alle elementen die van rechtswege nodig zijn voor dossieropbouw. Hiermee kan IkinkBekman Gerechtsdeurwaarders efficiënt van start gaan. De verplichte inhoud van het dossier kan per situatie verschillen, maar bevat bijvoorbeeld de brief van ingebrekestelling van uw debiteur; de verjaring van uw vordering; de termijn van verweer voeren; weerlegging van bekende verweren. Ook na het minnelijk incassotraject heeft u profijt van de software van Payt!

IkinkBekman Gerechtsdeurwaarders is specialist in Almelo en omstreken en is juridische partner voor particulieren en mkb. Ze staan voor een persoonlijke, betrokken benadering, waarbij de lijnen kort zijn. U heeft vooraf duidelijkheid over tarieven, waardoor u niet voor onaangename verrassingen komt te staan. U zit gelijk aan tafel met de juiste persoon, waardoor u niet met verschillende contactpersonen te maken heeft. IkinkBekman Gerechtsdeurwaarders heeft een netwerk opgebouwd in Duitsland met advocaten en incassokantoren, spreekt de taal, kent de cultuur en de juridische wegen. Daardoor kunt u ook voor vorderingen op Duitse debiteuren bij de organisatie terecht.

Wat u ook maakt, wat u ook levert. A white check mark with a red background

Klantverhalen

Logo quooker
Quooker was op zoek naar een 'totaaloplossing' voor efficiënt debiteurenbeheer. De keuze voor Payt leidde tot een ongekend aantal betalingen binnen zeer afzienbare tijd. Meer weten? Lees het hier.
Jasper van Hattem

Jasper van Hattem

Business analyst

logo Mobility Service
Dankzij Payt verloopt het debiteurenbeheer bij Mobility Service erg vlot. Snellere betaling, tijdwinst en meer structuur in het proces zijn hun winst. Lees het hier.
Inge Mier

Inge Mier

Financial and Operational Director

logo Hanzehogeschool
De Hanzehogeschool Groningen brak haar eigen record met het incasseren van betalingen via Payt. Benieuwd hoe? Lees het in dit klantverhaal
Jean-Paul Heunks

Jean-Paul Heunks

Hoofd Financiële Administratie

Ready to get Payt? Probeer nu gratis!*
  1. Krijg gemiddeld 30% sneller betaald
  2. Volg facturen volledig geautomatiseerd op en houd de volledige controle over het proces
  3. Houd meer tijd over voor uw klantrelaties
*Maximaal 250 facturen per maand. Meer dan 250 facturen?
Plan een online demo in »