GGN Deurwaarders helpt u betaald te krijgen

Foto van de website van GGN Deurwaarders
Heeft u klanten die - ondanks alle herinneringen en belletjes - uw factuur niet betalen? GGN Deurwaarders helpt u om de vordering alsnog binnen te halen, met oog voor de persoon achter de schuld. GGN Deurwaarders is partner van Payt. Het team van GGN gelooft dat iedereen in principe de betalingsverplichting wil nakomen. De professionals van GGN verdiepen zich in uw klant en vinden een balans tussen sociaal en financieel rendement.

De voordelen van de link tussen GGN Deurwaarders en Payt

Een minnelijk incassotraject

Hoe werkt een minnelijk incassotraject bij Payt en wat moet u weten over een incassozaak?

Een incassobureau inschakelen en en alternatief

Wat doet een incassobureau en welke mogelijkheden heeft u om met Payt zelf dit traject af te leggen?

Een deurwaarder of advocaat inschakelen

Wat is de rol van een deurwaarder of advocaat om de schuld van uw debiteur toch te kunnen innen?

Over GGN Deurwaarders

Blijft uw debiteur in gebreke, dan kunt u op dag 27 van het minnelijk incassotraject dit traject ‘sluiten’ en een gerechtelijk traject starten. U kunt dit per zaak of als generieke instelling toepassen voor alle incassozaken die na de ingebrekestelling nog niet betaald zijn. Het dossier in Payt bevat alle elementen die van rechtswege nodig zijn voor dossieropbouw. Hiermee kan GGN Deurwaarders efficiënt van start gaan. De verplichte inhoud van het dossier kan per situatie verschillen, maar bevat bijvoorbeeld de brief van ingebrekestelling van uw debiteur; de verjaring van uw vordering; de termijn van verweer voeren; weerlegging van bekende verweren. Ook na het minnelijk incassotraject heeft u profijt van de software van Payt!

GGN Deurwaarders is ontstaan uit een groot aantal zelfstandige deurwaarderskantoren uit heel Nederland. Daardoor is er altijd een kantoor bij u en/of uw klant in de buurt. GGN beschikt over gespecialiseerde teams voor de huursector en advocatuur. Het bedrijf heeft flink geïnvesteerd in digitalisering en automatisering. Tegelijk gaan ze voor een sociale aanpak, een duurzame oplossing voor u en uw klant.

Wat u ook maakt, wat u ook levert. A white check mark with a red background

Klantverhalen

Logo quooker
Quooker was op zoek naar een 'totaaloplossing' voor efficiënt debiteurenbeheer. De keuze voor Payt leidde tot een ongekend aantal betalingen binnen zeer afzienbare tijd. Meer weten? Lees het hier.
Jasper van Hattem

Jasper van Hattem

Business analyst

logo Mobility Service
Dankzij Payt verloopt het debiteurenbeheer bij Mobility Service erg vlot. Snellere betaling, tijdwinst en meer structuur in het proces zijn hun winst. Lees het hier.
Inge Mier

Inge Mier

Financial and Operational Director

logo Hanzehogeschool
De Hanzehogeschool Groningen brak haar eigen record met het incasseren van betalingen via Payt. Benieuwd hoe? Lees het in dit klantverhaal
Jean-Paul Heunks

Jean-Paul Heunks

Hoofd Financiële Administratie

Ready to get Payt? Probeer nu gratis!*
  1. Krijg gemiddeld 30% sneller betaald
  2. Volg facturen volledig geautomatiseerd op en houd de volledige controle over het proces
  3. Houd meer tijd over voor uw klantrelaties
*Maximaal 250 facturen per maand. Meer dan 250 facturen?
Plan een online demo in »