Waarom werken bij Payt meer voelt als een passie dan een baan - Sanne de Vries, Marketeer

Payt 10 jaar logo

“Het maakt me eigenlijk niet uit wat ik ga doen, ik wil gewoon bij Payt werken”, zei ik 3 jaar geleden tijdens mijn sollicitatiegesprek met Sander dat vooral ging over ambitie, discipline en groei. En daar denk ik nog precies hetzelfde over. Payt voelt voor mij niet als werk, maar als iets waar ik heel gelukkig van word en me 100% voor wil inzetten. 

Ik hoorde voor het eerst van Payt via mijn oom, Willem. Hij doet sales voor Payt en praatte er altijd vol lof over. Een bedrijf met intelligente en enthousiaste mensen, een innovatief product en een fijne bedrijfscultuur. Waar je verantwoordelijkheid neemt over je eigen werk en veel vrijheid krijgt in het maken van keuzes, als je ze maar goed kunt beargumenteren. Willem vond dat ik daar goed tussen zou passen. Ik werd er ook wel erg enthousiast van, maar ik moest toen eerst mijn studie afronden.

 

Na m’n studie wist ik niet goed welke richting ik op wilde. Wat zou ik elke dag willen doen? En bij wat voor soort bedrijf zou ik dat willen? Moeilijk… Wat ik wel heel goed wist, is dat ik ambitieus was en uiteindelijk alles wel zou kunnen leren. Ik herinnerde de gesprekken die ik had met Willem over Payt en besloot te solliciteren op een vacature die op dat moment openstond. Dat bleek de vacature voor de marketing. Het leuke aan deze functie was dat het echt een nieuwe interne functie was binnen het bedrijf, omdat de marketing op dat moment werd uitbesteed aan een extern bedrijf. Dus, iets opbouwen wat er nog niet echt was. Challenge accepted! Ik wil gewoon bij Payt werken, de rest kan ik leren!

Mijn collega Niels en ik kregen het vertrouwen om de marketing binnen Payt op te bouwen samen met Sander. Hoe we dat gingen doen? Daar moest ik nog achter komen, maar m’n ambitie en groeimindset kwamen toen goed van pas. Een marketingstrategie, een nieuwe website, branding, ATL-, TTL- en BTL marketing, online marketing, de meetbaarheid van campagnes, content marketing, evenementen, partner marketing, graphic design.. marketing is van alles en het kwam allemaal voorbij. Ik heb ontzettend veel geleerd en ben snel gegroeid.

 

Nu, 3 jaar later, hebben we zowaar een marketingteam: Niels, Aida en ik. Op een natuurlijke manier hebben we elk verschillende onderdelen binnen de marketing eigen gemaakt en werken we met het hele bedrijf samen om Payt nog meer te laten groeien. Ik krijg er ontzettend veel energie van; samenwerken met leuke collega’s, de marketing naar een hoger niveau tillen en een duidelijk gezamenlijk doel voor Payt. Ik krijg het vaak te horen van mensen om me heen: “Als jij over Payt praat, krijg je een sprankeling in je ogen”. Zo voelt het ook, het is gewoon mijn bedrijf.

Sanne de Vries
Geschreven door Sanne de Vries LinkedIn profile
Sanne de Vries is verantwoordelijk voor de marketing bij Payt. Van strategisch reputatiemanagement tot social media marketing: ze gaat niets uit de weg. Ze is ambitieus en gaat graag nieuwe uitdagingen aan met een growth mindset.

Share this article

Gerelateerde artikelen

Payt 10 jaar logo
Het lijkt alsof iedereen met een afzonderlijk project bezig is, maar iedereen draait als een tandwiel in een machine - Jake Eggen, Developer
Het was voor mij in het begin even wennen, zoals altijd het geval is als je bij een ander bedrijf gaat werken. Het viel mij op dat iedereen erg zelfstandig en op een eigen eilandje zat te werken. Na een paar dagen bij Payt dacht ik hier al heel anders over.
Payt 10 jaar logo
Als je op zoek bent naar een werkplek met een uitstekende werkomgeving, leermogelijkheden en fantastische collega's, dan is Payt Software zeker het overwegen waard - Ivan Malykh, Developer
De afgelopen vijf jaar heb ik het genoegen gehad om bij Payt Software te werken, een bedrijf dat mij waardevolle ervaringen en kansen heeft geboden.
Payt 10 jaar logo
De kunst is om met de standaard cloudsoftware van Payt hele speciale dingen te doen binnen sectorale vraagstukken, maar puur op basis van configuratie - Jeroen Krosse, Directeur
Ik heb het voor de zekerheid even nagezocht. Het blijkt dat ik sinds begin 2020 bij Payt werk. Dat is nog niet eens zo heel lang. Tegelijkertijd kan ik me nog amper voorstellen hoe het werkzame leven daarvoor was, zo is Payt in mijn DNA gaan zitten!