Ik heb nog steeds sterk het gevoel om bedrijven te informeren dat ze Payt moeten gaan gebruiken, omdat het helpt! - Willem Marquering, Sales

Payt 10 jaar logo

Mijn ontmoeting met Payt was niet zoals de meeste collega’s, ik squash(te) met Aziz en Sander en hoorde aan de bar van het squashcentrum wat het idee van Payt was en hoe het langzamerhand gestalte kreeg. Dit was in 2011 / 2012. In 2015 werd aan mij gevraagd of ik voor Payt potentiële klanten telefonisch kon benaderen en in september 2015 ben ik hiermee begonnen.

In 2016 / 2017 werd besloten om hoofdsponsor te worden van FC Groningen met de bedrijfsnaam vol op de borstkas van de spelers en.. een skybox. Elke thuiswedstrijd konden we 40 personen uitnodigen om naar de wedstrijd te komen kijken. Bekenden, vrienden en klanten werden uitgenodigd. Rob kwam met het idee om eventuele sponsoren van de tegenpartij uit te nodigen om in de skybox hun ‘cluppie’ tegen FC Groningen te zien voetballen. Dit bleek een super formule te zijn. We hebben in de afgelopen 5 jaar meer dan 2500 gasten een mooi moment bezorgd. Het belangrijkste was natuurlijk de naamsbekendheid die Payt hiermee heeft gekregen.

Payt Skybox - FC Groningen

Payt Skybox - FC Groningen

Nu meer dan 7 jaar later heb ik nog steeds sterk het gevoel om mensen/bedrijven te informeren dat ze Payt moeten gaan gebruiken, omdat het helpt!

Willem Marquering
Geschreven door Willem Marquering LinkedIn profile
Willem doet sales bij Payt en is het eerste contact naar de klant toe. Hij is doortastend en heeft veel gevoel voor timing.

Share this article

Gerelateerde artikelen

Payt 10 jaar logo
Het lijkt alsof iedereen met een afzonderlijk project bezig is, maar iedereen draait als een tandwiel in een machine - Jake Eggen, Developer
Het was voor mij in het begin even wennen, zoals altijd het geval is als je bij een ander bedrijf gaat werken. Het viel mij op dat iedereen erg zelfstandig en op een eigen eilandje zat te werken. Na een paar dagen bij Payt dacht ik hier al heel anders over.
Payt 10 jaar logo
Als je op zoek bent naar een werkplek met een uitstekende werkomgeving, leermogelijkheden en fantastische collega's, dan is Payt Software zeker het overwegen waard - Ivan Malykh, Developer
De afgelopen vijf jaar heb ik het genoegen gehad om bij Payt Software te werken, een bedrijf dat mij waardevolle ervaringen en kansen heeft geboden.
Payt 10 jaar logo
De kunst is om met de standaard cloudsoftware van Payt hele speciale dingen te doen binnen sectorale vraagstukken, maar puur op basis van configuratie - Jeroen Krosse, Directeur
Ik heb het voor de zekerheid even nagezocht. Het blijkt dat ik sinds begin 2020 bij Payt werk. Dat is nog niet eens zo heel lang. Tegelijkertijd kan ik me nog amper voorstellen hoe het werkzame leven daarvoor was, zo is Payt in mijn DNA gaan zitten!