Organiseer uw debiteurenbeheer met QuickBooks en Payt

Screenshot van de website van QuickBooks

Heeft u moeite om overzicht te houden over uw debiteurensituatie?

Droomt u ook wel eens van een zorgeloos geautomatiseerd debiteurenbeheerproces? Payt biedt u antwoord door een simpele koppeling met uw financiële dossier. Met Payt bent u verzekerd van een zorgeloos geautomatiseerd proces waarin u al uw zakelijke rekeningen kunt bijhouden.

Snel aan de slag? Als dat het geval is, is het koppelingsproces heel eenvoudig. U kunt alles heel eenvoudig zelf instellen en binnen een uur klaar staan ​​om al uw facturen vanuit Payt te beheren. Onze adviseurs staan ​​klaar om u te helpen waar nodig, mocht u hulp nodig hebben. Bovendien is onze online klantenservice beschikbaar van maandag tot en met vrijdag om al uw vragen te beantwoorden.

Foto van developers die werken aan de software van Payt

De voordelen van de koppeling tussen QuickBooks en Payt

Automatische koppeling

Een automatische koppeling met uw QuickBooks dossier en Payt

Blijf in contact met uw debiteuren

Wissel eenvoudig berichten uit met uw debiteuren over openstaande facturen in het platform van Payt

Krijg sneller betaal

Automatische opvolging, consistente communicatie en nog veel meer features van Payt zullen resulteren in een beter betaalgedrag van uw debiteuren

Over QuickBooks

Payt koppelen aan uw eigen dossier in QuickBooks zorgt voor een overzichtelijk financieel overzicht met talloze mogelijkheden. Met deze link kan het facturerings- en herinneringsproces automatisch worden voortgezet. Dit voorkomt niet alleen veel fouten, het zorgt ook voor minder stress. Gefrustreerd door voortdurend vertraagde betalingen door een klant? Bij Payt kan voor dergelijke gevallen een volledig geautomatiseerd juridisch (pre) incassotraject worden opgestart. We geven veel om onze klanten en dit wordt weerspiegeld in onze vijfsterrenrecensies.

QuickBooks is een boekhoudsoftwarepakket ontwikkeld door het bedrijf Intuit. QuickBooks is een zeer populaire boekhoudsoftware voor eigenaren van kleine en middelgrote bedrijven. Wereldwijd maken meer dan 3,4 miljoen bedrijven al met plezier gebruik van de boekhoudsoftware van QuickBooks. QuickBooks biedt een proces waarmee u alle zakelijke accounts en verschillende belastingen kunt bijhouden.

Wat u ook maakt, wat u ook levert. A white check mark with a red background

Klantverhalen

Logo quooker
Quooker was op zoek naar een 'totaaloplossing' voor efficiënt debiteurenbeheer. De keuze voor Payt leidde tot een ongekend aantal betalingen binnen zeer afzienbare tijd. Meer weten? Lees het hier.
Jasper van Hattem

Jasper van Hattem

Business analyst

Logo quooker
Voorheen deed Printshopz het debiteurenbeheer handmatig. Hierdoor werd de factuurafhandeling in drukke periodes soms te veel nagelaten. “Na het in gebruik nemen van de software van Payt bestaat het team nog maar uit één persoon op debiteuren waarbij het hooguit 0,3 FTE per week kost om het beheer uit te voeren.”
Thom van Ommen

Thom van Ommen

Finance & HR

logo Mobility Service
Dankzij Payt verloopt het debiteurenbeheer bij Mobility Service erg vlot. Snellere betaling, tijdwinst en meer structuur in het proces zijn hun winst. Lees het hier.
Inge Mier

Inge Mier

Financial and Operational Director

Ready to get Payt? Probeer nu gratis!*
  1. Krijg gemiddeld 30% sneller betaald
  2. Volg facturen volledig geautomatiseerd op en houd de volledige controle over het proces
  3. Houd meer tijd over voor uw klantrelaties
*Maximaal 250 facturen per maand. Meer dan 250 facturen?
Plan een online demo in »