ZZP factoring 2.0

ZZP factoring 2.0 tilt factuur financiering naar een hoger level. Payt biedt deze alternatieve vorm van financiering via de debiteurenbeheersoftware aan. Er is namelijk een samenwerking met gerenommeerde partijen Floryn en New10 om van ZZP factoring 2.0 aan te kunnen bieden. Het voorfinancieren van facturen is met één druk op de knop vanuit Payt debiteurenbeheersoftware al in een dag te regelen.

Wat is factoring?

Factoring betekent dat u op basis van openstaande facturen een betaling krijgt die direct ter beschikking komt. Er zijn steeds meer ZZP’ers die daar gebruik van maken om snel over werkkapitaal te beschikken. U bent als ondernemer wat dat betreft niet meer afhankelijk van het moment waarop een debiteur de betaling voldoet.

ZZP factoring 2.0: factuur financiering

ZZP factoring op een hoger level voorziet in factuur financiering op een manier die bij u als ondernemer past. De facturen laat u voorfinancieren, waarbij het mogelijk is om zelf de controle over het debiteurenbeheer te behouden. Dat maakt het verschil. 

Waarom factoring gebruiken als ZZP’er

Het is als ZZP’er ideaal om van ZZP factoring 2.0 gebruik te maken, omdat u hiermee een gebrek aan financiële ruimte oplost. Het wachten op de betaling van debiteuren heeft invloed op de financiële mogelijkheden die tot uw beschikking staan. Als u wilt groeien, is daar kapitaal voor nodig net als voor het doen van investeringen op het moment dat het u uitkomt. Factoring biedt daarvoor een snelle en efficiënte oplossing.

Direct werkkapitaal beschikbaar

Financiering van openstaande facturen maakt het mogelijk om direct werkkapitaal beschikbaar te hebben voor uw bedrijf. Dat betekent simpelweg dat u op een eenvoudige, snelle en efficiënte manier profiteert van de verruiming van financiële mogelijkheden voor uw bedrijf. U bent hierbij niet meer afhankelijk van de betalingssnelheid van uw afnemers.

Controle op debiteurenbeheer

De keuze voor ZZP factoring 2.0 betekent ook dat u de controle houdt over de facturen die in aanmerking komen voor voorfinanciering. Het gebruik van debiteurenbeheersoftware van Payt zorgt daarom niet alleen voor optimaal debiteurenbeheer, maar ook op een gegarandeerd goede cashflow met voorfinanciering van facturen.

Voordelen van factoring vanuit Payt

Payt debiteurenbeheer maakt het gemakkelijk om van ZZP factoring 2.0 gebruik te maken. Het is via de debiteurenbeheersoftware namelijk heel simpel om facturen te laten financieren via een van de samenwerkende partners, Floryn of New10. U profiteert daarbij van extra voordelen, zoals een bijzonder lage rente. 

Floryn en New10

New10 is een gerenommeerd dochterbedrijf van ABN-Amro en ideaal voor eenmanszaken met een laag risicoprofiel. Floryn voorziet eveneens in financiering van facturen voor eenmanszaken met een hoger risicoprofiel.

Flexibel krediet met aantrekkelijke rente

Een groot voordeel van factuur financiering via Payt software is de mogelijkheid tot het verkrijgen van een flexibel krediet met een aantrekkelijke rente. De openstaande facturen vormen daarbij onder meer de basis voor de hoogte van het flexibel krediet. Een extra voordeel is dat naast een flexibele aflossing het eveneens mogelijk is aanvullend tot aan de kredietlimiet bedragen op te nemen.

Snel geregeld: binnen één dag

De aanvraag is snel geregeld via debiteurenbeheersoftware en bij het voldoen aan de eisen is de ZZP factoring 2.0 met financiering van facturen al in één dag te organiseren.

Meer weten? Download onze leaflet en ontdek het zelf.

Sander kamstra
Geschreven door Sander Kamstra LinkedIn profile
Sander Kamstra is directeur en één van de oprichters van Payt. Hij is ondernemer in hart en nieren. En werkt graag samen met mensen die net zo gedreven zijn als hij om succes te boeken, door de juiste prioriteiten te stellen en slimme keuzes te maken.

Share this article