Factoring

Factoring is in de eerste plaats een ideale manier om facturen direct betaald te krijgen door een externe financier. Payt voorziet daarbij in de mogelijkheid om factoring met één druk op de knop te regelen. Met factuurfinanciering krijgt u meteen betaald zonder afhankelijk te zijn van wanneer uw afnemer betaalt.

Kosten van Factoring bij Payt

De tarieven van factoring bij Payt zijn afhankelijk van meerdere factoren. De keuze voor een financieringsfactor is een van de belangrijke aspecten, maar ook de betalingstermijn en het risiconiveau. Bij Payt verkrijgt u via het dashboard direct inzicht in de kosten voor factoring per afzonderlijke opdracht. U weet dus meteen waar u aan toe bent. Factoring via Payt start al vanaf de aantrekkelijke rente van 5% op jaarbasis (excl. afsluitkosten en servicekosten).

Direct beginnen met factoring van Payt

Bij het gebruikmaken van Payt debiteurenbeheer krijgt u direct toegang tot de verschillende geboden factoringmogelijkheden om uw facturen snel betaald te krijgen.

Sanne de Vries
Geschreven door Sanne de Vries LinkedIn profile
Sanne de Vries is verantwoordelijk voor de marketing bij Payt. Van strategisch reputatiemanagement tot social media marketing: ze gaat niets uit de weg. Ze is ambitieus en gaat graag nieuwe uitdagingen aan met een growth mindset.

Share this article