WeFact debiteurenbeheer via Payt voor snellere betaling

Screenshot van de website van Wefact

Verlaag uw stress en word sneller betaald

Heeft u ook problemen heeft met openstaande facturen? Ervaart u stress van debiteuren die niet of veel te laat betalen? Dit kunnen wij ons heel goed voorstellen. Laat de software van Payt u daarbij helpen. Wanneer u WeFact gebruikt, kunt u uw account heel eenvoudig koppelen met Payt debiteurenbeheer. Door middel van onze smart cloud software nemen wij een groot deel van uw werk over en zorgen we ervoor dat u uw facturen sneller betaald krijgt..

De voordelen van de koppeling tussen WeFact en Payt

Voeg online betaalmethoden toe

Veel landen hebben hun eigen betalingssysteem. Uiteraard worden creditcardbetalingen wereldwijd erkend. We streven ernaar om alle betalingsmethoden te ondersteunen in uw geautomatiseerde communicatie. Als u ervoor kiest om ze te gebruiken, worden uw facturen in minder tijd betaald

Maak betaalplanen

Maak op een zeer efficiënte en gemakkelijke manier betaalplannen om ervoor te zorgen dat u uw facturen betaald krijgt

Verhoog de cashflow

Automatische opvolging, consistente communicatie, online betaalmethoden en nog veel meer functies van Payt zorgen ervoor dat u sneller en gemakkelijker wordt uitbetaald. Dit geeft uw cashflow en liquiditeit een boost zonder dat belangrijke persoonlijke contact met uw klant te verliezen

Over WeFact

Oninbare facturen zijn de nachtmerrie van iedere ondernemer. Payt biedt een online debiteurenbeheertraject én een online incassoservice. De software helpt u bij het betaald krijgen van uw openstaande facturen. WeFact heeft een koppeling met Payt. Daardoor kunt u oninbare facturen met één klik doorzetten naar Payt. Payt wijst uw klant op verschillende manieren en via diverse kanalen op de openstaande facturen. Lukt het alsnog niet om uw factuur betaald te krijgen, dan heeft u dankzij Payt een compleet en rechtsgeldig dossier die u eenvoudig kunt doorzetten naar een deurwaarder.

WeFact is een online facturatieprogramma speciaal voor zzp’ers en ondernemers. Het bedrijf lanceerde als één van de eerste aanbieders een product waarmee online factureren mogelijk werd gemaakt. WeFact focust op kwaliteit, betrouwbaarheid en goede productondersteuning.

WeFact heeft twee pakketten ontwikkeld die eenvoudig in gebruik zijn en de gebruiker bovendien veel tijd besparen: WeFact Standard en WeFact Hosting. WeFact Hosting is gericht op de hostingbranche en wordt door meer dan 60% van de hostingbedrijven in Nederland gebruikt.

Wat u ook maakt, wat u ook levert. A white check mark with a red background

Klantenverhalen

Logo quooker
Quooker was op zoek naar een 'totaaloplossing' voor efficiënt debiteurenbeheer. De keuze voor Payt leidde tot een ongekend aantal betalingen binnen zeer afzienbare tijd. Meer weten? Lees het hier.
Jasper van Hattem

Jasper van Hattem

Business analyst

Logo quooker
Voorheen deed Printshopz het debiteurenbeheer handmatig. Hierdoor werd de factuurafhandeling in drukke periodes soms te veel nagelaten. “Na het in gebruik nemen van de software van Payt bestaat het team nog maar uit één persoon op debiteuren waarbij het hooguit 0,3 FTE per week kost om het beheer uit te voeren.”
Thom van Ommen

Thom van Ommen

Finance & HR

logo Mobility Service
Dankzij Payt verloopt het debiteurenbeheer bij Mobility Service erg vlot. Snellere betaling, tijdwinst en meer structuur in het proces zijn hun winst. Lees het hier.
Inge Mier

Inge Mier

Financial and Operational Director

Ready to get Payt? Probeer nu gratis!*
  1. Krijg gemiddeld 30% sneller betaald
  2. Volg facturen volledig geautomatiseerd op en houd de volledige controle over het proces
  3. Houd meer tijd over voor uw klantrelaties
*Maximaal 250 facturen per maand. Meer dan 250 facturen?
Plan een online demo in »