Visser & Visser als Certified Partner van Payt

Screenshot van de website van Visser & Visser

Automatiseer uw credit management met hulp van Visser & Visser

Facturen sneller betaald krijgen, meer inzicht in uw debiteuren en een betere cashflow? Als partner van Payt helpt Visser & Visser u graag bij een slim debiteurenproces met gebruik van de software van Payt. De implementatie-specialisten van Visser & Visser helpen u bij het opzetten van de software, afgestemd op uw bedrijfssituatie. En het team staat voor u klaar bij vragen over het gebruik van Payt. In het debiteurenproces blijft u altijd zelf aan het roer staan, met ondersteuning van Visser & Visser.

De voordelen van de link tussen Visser & Visser en Payt

Een vertrouwd gezicht voor advies

Is uw accountant partner van Payt. Dan kunt u bij het vertrouwde gezicht van uw accountant terecht voor implementatie en gebruik van Payt

Volledig automatisch debiteurenbeheer

Uw accountant helpt u het automatisch debiteurenbeheer volledig af te stemmen op uw specifieke bedrijfssituatie

Gedegen advies

Onze aangesloten accountants kunnen u gedegen advies geven over de invoering en het gebruik van Payt. Komen ze er niet uit, dan biedt Payt premium support aan

Over Visser & Visser

Een Payt Certified Partner

Visser & Visser is Payt Certified Partner. Zij staan als accountant en vertrouwd gezicht voor u klaar voor implementatie en beheer van Payt. Uw accountant is het eerste aanspreekpunt over advies, mogelijkheden en gebruik van Payt. Visser & Visser helpt u bij uw inspanningen om beter betaald te krijgen.

U kunt bij uw accountant terecht voor de opstart van het systeem en voor support. Omdat Visser & Visser u en uw onderneming kent, kan hij maatwerk leveren met de software van Payt. Denk aan uw bedrijfsprocessen of financiële processen, waar u en uw accountant samen de beste keuzes kunnen maken bij de inrichting van Payt. Ook zorgen Payt en Visser & Visser er samen voor dat uw ERP-, facturatie en/of boekhoudsoftware met Payt gekoppeld wordt.

Samen met uw accountant kunt u werken aan een sneller, eenvoudiger en automatisch debiteurenbeheer, met meer overzicht en de mogelijkheid tot interactie, in een complete online omgeving.

“Alleen ga je misschien sneller, maar samen kom je verder”. Visser & Visser gelooft in samenwerking. Het uitgangspunt van de organisatie is actueel inzicht geven in uw onderneming. Het team van Visser & Visser maakt de verbinding tussen mens en informatie, waardoor uw onderneming met innovatie verder komt. Visser & Visser kijkt verder dan de jaarrekening, maar focust op risico’s, de kern raken en veranderingen bijhouden. En mensen in die verandering meenemen.

Wat u ook maakt, wat u ook levert. A white check mark with a red background

Klantenverhalen

Logo quooker
Quooker was op zoek naar een 'totaaloplossing' voor efficiënt debiteurenbeheer. De keuze voor Payt leidde tot een ongekend aantal betalingen binnen zeer afzienbare tijd. Meer weten? Lees het hier.
Jasper van Hattem

Jasper van Hattem

Business analyst

Logo quooker
Voorheen deed Printshopz het debiteurenbeheer handmatig. Hierdoor werd de factuurafhandeling in drukke periodes soms te veel nagelaten. “Na het in gebruik nemen van de software van Payt bestaat het team nog maar uit één persoon op debiteuren waarbij het hooguit 0,3 FTE per week kost om het beheer uit te voeren.”
Thom van Ommen

Thom van Ommen

Finance & HR

logo Mobility Service
Dankzij Payt verloopt het debiteurenbeheer bij Mobility Service erg vlot. Snellere betaling, tijdwinst en meer structuur in het proces zijn hun winst. Lees het hier.
Inge Mier

Inge Mier

Financial and Operational Director

Ready to get Payt? Probeer nu gratis!*
  1. Krijg gemiddeld 30% sneller betaald
  2. Volg facturen volledig geautomatiseerd op en houd de volledige controle over het proces
  3. Houd meer tijd over voor uw klantrelaties
*Maximaal 250 facturen per maand. Meer dan 250 facturen?
Plan een online demo in »