Koppel uw Twinfield dossier vandaag nog met Payt

Screenshot van de website van Twinfield

Een 5-sterren koppeling volgens Google

Heeft u ook problemen heeft met openstaande facturen? En hebt u moeite om de consistentie in de opvolging van vervallen facturen te organiseren? Dan is de gratis Twinfield koppeling met Payt voor u de oplossing.

U kunt onze software een maand gratis proberen wanneer u minder dan 250 facturen per maand verstuurt. Wanneer u meer dan 250 facturen per maand verstuurt, willen we graag kennis met u maken. Zodat we u een gepaste aanbieding kunnen geven. Ook wanneer er speciale wensen zijn, kunnen wij die meestal voor u invullen. Op onze branches pagina kunt u bovendien meer lezen over branchespecifieke oplossingen

De voordelen van de koppeling tussen Twinfield en Payt

Krijg sneller betaald

Payt zorgt voor een consistent debiteurenbeheer, waardoor uw facturen sneller worden betaald

Geautomatiseerd debiteurenproces

De software van Payt volgt automatisch openstaande facturen op terwijl u de controle over het proces én het persoonlijk contact met uw debiteuren behoudt

Verlaging van DSO

De verlaging van DSO leidt tot verhoging van uw kaspositie, lagere rentekosten en minder afschrijving vanwege oninbaarheid

Over Twinfield

De koppeling tussen Twinfield en Payt maakt het mogelijk om automatisch (vervallen) facturen door te zetten naar Payt. Deze koppeling stelt u als Twinfield gebruiker in staat om volledig automatisch herinneringstrajecten te starten. Op die manier automatiseert Payt het debiteurenbeheer van uw organisatie. Dit levert u een halvering op van het huidige werk aan debiteurenbeheer. Bovendien daalt het gemiddelde openstaande saldo met meer dan 30%.

Nadat een klant zijn factuur ontvangt, zorgt Payt namens u voor een strakke opvolging. Hierdoor beschikt u in de meeste gevallen binnen enkele dagen al over uw geld.

Daarnaast is het ook mogelijk om via de software van Payt een geautomatiseerd en volledig rechtsgeldig (pre) incassotraject te starten. Op het moment dat een betaling niet tijdig plaatsvindt. De bij uw klant in rekening gebrachte incassokosten, mag u als extra opbrengst zelf houden!

Intensieve samenwerking

We zijn vastbesloten om de samenwerking steeds verder uit te breiden. Dit betekent dat de koppeling steeds meer nieuwe functionaliteiten zal bevatten. En bovendien steeds eenvoudiger zal worden. Uiteraard dromen wij zelfs van een koppeling die twee kanten op informatie doorgeeft. Wij bieden ook u onze diensten aan en zijn benieuwd wat u ervan vindt.

Honderden Twinfield gebruikers gingen u reeds voor. Wij zijn er trots op dat klanten het gebruik van Twinfield in combinatie met Payt met 5-sterren reviews belonen. U kunt ons in de Appstore van Twinfield terugvinden.

Met het boekhoudprogramma van Twinfield kunnen accountants en ondernemers soepel samenwerken. De online boekhouding van Twinfield biedt mogelijkheden tot koppelingen met andere software via de Appstore. Het bedrijf, dat onderdeel is van Wolters Kluwer, heeft de ambitie om internationaal te groeien en haar activiteiten verder uit te breiden. Meer dan honderdduizend gebruikers werken dagelijks met plezier in de boekhouding. Twinfield heeft wereldwijd klanten en groeit nog ieder jaar in het aantal klanten.

Wat u ook maakt, wat u ook levert. A white check mark with a red background

Klantenverhalen

Logo quooker
Quooker was op zoek naar een 'totaaloplossing' voor efficiënt debiteurenbeheer. De keuze voor Payt leidde tot een ongekend aantal betalingen binnen zeer afzienbare tijd. Meer weten? Lees het hier.
Jasper van Hattem

Jasper van Hattem

Business analyst

Logo quooker
Voorheen deed Printshopz het debiteurenbeheer handmatig. Hierdoor werd de factuurafhandeling in drukke periodes soms te veel nagelaten. “Na het in gebruik nemen van de software van Payt bestaat het team nog maar uit één persoon op debiteuren waarbij het hooguit 0,3 FTE per week kost om het beheer uit te voeren.”
Thom van Ommen

Thom van Ommen

Finance & HR

logo Mobility Service
Dankzij Payt verloopt het debiteurenbeheer bij Mobility Service erg vlot. Snellere betaling, tijdwinst en meer structuur in het proces zijn hun winst. Lees het hier.
Inge Mier

Inge Mier

Financial and Operational Director

Ready to get Payt? Probeer nu gratis!*
  1. Krijg gemiddeld 30% sneller betaald
  2. Volg facturen volledig geautomatiseerd op en houd de volledige controle over het proces
  3. Houd meer tijd over voor uw klantrelaties
*Maximaal 250 facturen per maand. Meer dan 250 facturen?
Plan een online demo in »