De samenwerking tussen Twikey en Payt

Screenshot van de website van VYNTO

De samenwerking tussen Twikey en Payt

Worstelt u met niet of slecht betalende klanten? Facturen uitprinten en in enveloppen steken, klanten nabellen en herinneringen sturen is tijdrovend, arbeidsintensief en weinig effectief. Met de intelligente software voor debiteurenbeheer van Payt kunt u deze repetitieve en inefficiënte taken automatiseren. De software herinnert uw klanten automatisch aan openstaande facturen, consequent van de eerste tot de laatste herinnering, terwijl u de volledige controle behoudt. Het betalingsgedrag van uw klanten zal aanzienlijk verbeteren.
Please accept marketing-cookies to watch this video.

Over de integratie tussen Payt en Twikey

Met de unieke integratie tussen Payt en Twikey kunnen klanten eenvoudig digitaal een machtiging afgeven voor automatische incasso. Deze vorm van machtigen wordt ook wel een eMandaat genoemd. Zodra een machtiging is afgegeven kan iedere toekomstige factuur automatisch worden geïncasseerd. Mocht een incasso gestorneerd worden, dan wordt er via Payt automatisch een storno bericht gestuurd naar uw klant, zodat hij of zij de factuur dan alsnog kan voldoen middels een andere betaalmethode. Zoals bijvoorbeeld iDEAL. Zo zorgt de software ervoor dat de openstaande facturen worden betaald, zonder dat u er handmatig werk aan heeft. Gemakkelijk voor u en duidelijk voor uw klanten. 

Over Twikey

Twikey ontzorgt partners, klanten en consumenten in hun betaalverkeer. Door maximale conversie naar terugkerend betalen, automatisering van het interne automatische incassoproces en een uitgebreid failure management maakt Twikey betalingen eenvoudig.

De voordelen op een rijtje

1. Volledige ontzorging via Payt en Twikey

2. Eenvoudig correcte machtigingen verzamelen voor automatische incasso

3. Incassobatches en storno-opvolging direct verwerkt met Payt en Twikey

4. Eenvoudige integratie binnen uw financiële boekhouding

5. Alles binnen één platform

Wat u ook maakt, wat u ook levert. A white check mark with a red background
Ready to get Payt? Probeer nu gratis!*
  1. Krijg gemiddeld 30% sneller betaald
  2. Volg facturen volledig geautomatiseerd op en houd de volledige controle over het proces
  3. Houd meer tijd over voor uw klantrelaties
*Maximaal 250 facturen per maand. Meer dan 250 facturen?
Plan een online demo in »