Regel uw debiteurenbeheer in Teamleader met Payt

Screenshot van de website van Teamleader

Bespaar tot 80% van uw tijd besteed aan debiteurenbeheer

Het debiteurenbeheer van uw bedrijf neemt vaak veel tijd in beslag. Facturatie, het controleren welke betalingen zijn voldaan, het versturen van herinneringen en klanten nabellen zijn standaard werkzaamheden waar geen enkele ondernemer onderuit komt.

Via Payt kunt u uw debiteurenbeheer uitbesteden zonder de controle te verliezen. De debiteuren software van Payt zorgt ervoor dat alle handelingen die met het verzenden van facturen en het beheer van uw debiteuren te maken hebben volledig geautomatiseerd verlopen. Hierdoor kunt u wel tot 80% van uw tijd, die u besteedt aan uw debiteurenbeheer, besparen.

De koppeling tussen uw Teamleader account en Payt zet automatisch uw ingevoerde facturen naar Payt door, zodat u de opvolging en het beheer van debiteuren soepel en geautomatiseerd kunt oppakken. Met de integratie kunt u een volledig geautomatiseerd herinneringen starten, waarbij u tegelijk de controle over het proces, de inrichting en de klantrelatie houdt.

Foto van twee Payt-medewerkers die praten en lachen

De voordelen van de koppeling tussen Teamleader en Payt

Automatische koppeling

Het is mogelijk om uw dossier in Teamleader eenvoudig en snel te koppelen met Payt. We hebben het aanmelden heel eenvoudig gemaakt zodat u de setup van Payt volledig zelfstanding kunt doen. Uiteraard staat er altijd een deskundige voor u klaar om u bij dit proces te ondersteunen

Flexibele workflow

Flexibele workflow voor klantspecifieke opvolging en herinneringsprocedures

Berichten uitwisselen

Eenvoudig berichten uitwisselen met uw klanten via het communicatieplatform van Payt

Over Teamleader

Teamleader helpt het MKB om slimmer te werken. De cloud software is een CRM, projectmanagement en factuursysteem in één. Met de software stroomlijnt u het hele proces van lead naar cash. Het CRM is het hart van de software, voor makkelijk beheer van relaties en een perfecte klant-opvolging, van de eerste meeting tot ver na sales. Teamleader maakt factureren eenvoudig. U zet een offerte in een handomdraai om in een factuur, en verstuurt en beheert uw facturen efficiënt. De koppeling tussen Teamleader en Payt zet automatisch facturen uit Teamleader naar Payt door, zodat u de opvolging en het beheer van debiteuren soepel en geautomatiseerd kunt oppakken.

Teamleader helpt MKB-ondernemers te focussen op wat het belangrijkste voor ze is: ondernemen. Inmiddels is het bedrijf actief in in meerdere landen in Europa en bedienen ze al meer dan 12,000 klanten. De ambitie van Teamleader: MKB in heel Europa helpen om bedrijfsprocessen te verbeteren

Wat u ook maakt, wat u ook levert. A white check mark with a red background

Klantenverhalen

Logo quooker
Quooker was op zoek naar een 'totaaloplossing' voor efficiënt debiteurenbeheer. De keuze voor Payt leidde tot een ongekend aantal betalingen binnen zeer afzienbare tijd. Meer weten? Lees het hier.
Jasper van Hattem

Jasper van Hattem

Business analyst

Logo quooker
Voorheen deed Printshopz het debiteurenbeheer handmatig. Hierdoor werd de factuurafhandeling in drukke periodes soms te veel nagelaten. “Na het in gebruik nemen van de software van Payt bestaat het team nog maar uit één persoon op debiteuren waarbij het hooguit 0,3 FTE per week kost om het beheer uit te voeren.”
Thom van Ommen

Thom van Ommen

Finance & HR

logo Mobility Service
Dankzij Payt verloopt het debiteurenbeheer bij Mobility Service erg vlot. Snellere betaling, tijdwinst en meer structuur in het proces zijn hun winst. Lees het hier.
Inge Mier

Inge Mier

Financial and Operational Director

Ready to get Payt? Probeer nu gratis!*
  1. Krijg gemiddeld 30% sneller betaald
  2. Volg facturen volledig geautomatiseerd op en houd de volledige controle over het proces
  3. Houd meer tijd over voor uw klantrelaties
*Maximaal 250 facturen per maand. Meer dan 250 facturen?
Plan een online demo in »