Waarom de koppeling tussen SnelStart en Payt werkt

Screenshot van de website van Snelstart

Ontdek debiteurenbeheer en verbeter uw cashflow

Debiteurenbeheer wordt een stuk makkelijker en levert bij Payt-klanten 30% verbetering in cashflow. Wie wil dat nou niet!? Hoe? Nadat een klant zijn factuur ontvangt, zorgt Payt voor een strakke opvolging, waardoor u in de meeste gevallen binnen enkele dagen al over uw geld beschikt. Als de betaling onverhoopt niet tijdig plaatsvindt, wordt uw klant via Payt herinnerd. Dat kan via een laatste kosteloze herinnering. Maar u kunt via Payt ook een online minnelijk incassotraject starten. De bij uw klant in rekening gebrachte incassokosten, mag u als extra opbrengst zelf houden.

We hebben de koppeling tussen SnelStart en Payt erg eenvoudig gemaakt. Zodoende kunt u de inrichting van Payt vanuit uw SnelStart dossier volledig zelfstandig doen. Uiteraard staan wij ook altijd klaar om u te ondersteunen met een consultant. Bijvoorbeeld wanneer u specifieke wensen hebt of automatische incasso gebruikt. SnelStart is met meer dan 60,000 gebruikers een van de grootste spelers op de markt van boekhoud- en facturatiesoftware. SnelStart streeft ernaar om de boekhouding van ondernemers 100% te automatiseren.

Foto van een man achter een computer die werkt met de software van Payt

De voordelen van de koppeling tussen Snelstart en Payt

Geautomatiseerde opvolging

Geautomatiseerde opvolg van facturen en herinneringen na vervaldatum

Interne notities

Binnen de Payt-applicatie kun je ook interne notities naar je collega’s sturen wat de communicatie verder verbetert

Berichten uitwisselen

Payt biedt een eenvoudig communicatieplatform tussen u, uw medewerkers en uw klanten

Over Snelstart

Met Payt kunt u uw debiteurenbeheer sneller en efficiënter afhandelen. U behoudt altijd de controle. Payt verstuurt facturen en herinneringen automatisch en vergemakkelijkt de communicatie met klanten. U bepaalt zelf de doorlooptijd van de facturen, die uw klanten bovendien via iDEAL kunnen voldoen. Payt heeft samen met S for Software de koppeling met SnelStart gerealiseerd. De koppeling tussen SnelStart en Payt maakt het mogelijk om geautomatiseerd (vervallen) facturen door te zetten naar Payt. Payt is inzetbaar voor automatisch debiteurenbeheer en/of voor het starten van een (pre) incassotraject. Met Payt kunnen organisaties hun debiteurenbeheer sneller en efficiënter afhandelen, met grote kostenbesparingen tot gevolg.

Nadat een klant zijn factuur ontvangt, zorgt Payt voor een strakke opvolging, waardoor u in de meeste gevallen binnen enkele dagen al over uw geld beschikt. Als de betaling onverhoopt niet tijdig plaatsvindt, wordt uw klant via Payt herinnerd. Dat kan via een laatste kosteloze aanmaning, maar u kunt via Payt ook een online minnelijk incassotraject opstarten. De bij uw klant in rekening gebrachte incassokosten, mag u als extra opbrengst zelf houden.

Snelstart is met meer dan 60,000 gebruikers een van de grootste spelers op de markt van boekhoud- en facturatiesoftware. SnelStart streeft ernaar om de boekhouding van ondernemers 100% te automatiseren en doen alles voor klanttevredenheid. Het familiebedrijf streeft naar continuïteit en de beste werkomgeving voor mensen met dezelfde passie.

Wat u ook maakt, wat u ook levert. A white check mark with a red background

Klantenverhalen

Logo quooker
Quooker was op zoek naar een 'totaaloplossing' voor efficiënt debiteurenbeheer. De keuze voor Payt leidde tot een ongekend aantal betalingen binnen zeer afzienbare tijd. Meer weten? Lees het hier.
Jasper van Hattem

Jasper van Hattem

Business analyst

logo Mobility Service
Dankzij Payt verloopt het debiteurenbeheer bij Mobility Service erg vlot. Snellere betaling, tijdwinst en meer structuur in het proces zijn hun winst. Lees het hier.
Inge Mier

Inge Mier

Financial and Operational Director

logo Hanzehogeschool
De Hanzehogeschool Groningen brak haar eigen record met het incasseren van betalingen via Payt. Benieuwd hoe? Lees het in dit klantverhaal
Jean-Paul Heunks

Jean-Paul Heunks

Hoofd Financiële Administratie

Ready to get Payt? Probeer nu gratis!*
  1. Krijg gemiddeld 30% sneller betaald
  2. Volg facturen volledig geautomatiseerd op en houd de volledige controle over het proces
  3. Houd meer tijd over voor uw klantrelaties
*Maximaal 250 facturen per maand. Meer dan 250 facturen?
Plan een online demo in »