Start uw Debiteurenmanagement vanuit sevDesk

Screenshot van de website van sevDesk

Verbeter uw controle over openstaande facturen en debiteuren via een verbinding met Payt

Ligt u ook wel eens wakker van alle openstaande facturen en het werk dat u nog moet doen om deze facturen betaald te krijgen? Als u ervoor openstaat om door middel van automatisering een groot deel van dit werk uit te besteden, dan is Payt voor u een oplossing. Wij zorgen voor consistentie in de opvolging, betaalgemak en eenvoud voor uw klanten om te kunnen reageren op een factuur. Onze ambitie is om u zo goed mogelijk te ontlasten zonder dat u het roer uit handen hoeft te geven. U blijft in controle over het debiteurenproces terwijl u niet meer wakker hoeft te liggen van al het werk.
Twee mensen zitten aan een ronde tafel en hebben een vergadering

De voordelen van een koppeling via sevDesk met Payt

Automatische koppeling

Wij garanderen dat de koppeling tussen SevDesk en Payt werkt. Als er updates doorgevoerd worden door een van beide partijen, blijft Payt de aan te spreken partij. Zo hoeft u niet te twijfelen waar u een eventueel probleem kunt melden. Wij lossen het voor u op.

Consistente opvolging

Wanneer uw facturen niet tijdig betaald worden, zorgen wij voor een snelle en geautomatiseerde opvolging. Wij versturen herinneringen voor u en zorgen voor snellere betalingen.

Communicatie en betaalgemak

Via het communicatieplatform kunnen uw klanten en u eenvoudig met elkaar communiceren over een factuur. Zo blijft u in controle over uw debiteuren en weet u wat er speelt zodat u tijdig actie kunt ondernemen wanneer dit vereist is.

Over de koppeling van sevDesk met Payt

U kunt Payt heel eenvoudig zelf koppelen met uw eigen administratie in sevDesk. En als u in sevDesk ook uw facturen maakt, kunt u zelfs binnen een uur aan de slag. We bewijzen graag hoe eenvoudig onze software werkt. U kunt Payt zelf koppelen met sevDesk in Duitsland, Spanje, Verenigd Koninkrijk en Ierland.

U kunt Payt de eerste maand vrijblijvend proberen. We zijn ervan overtuigd dat u daarna nooit meer anders wilt.

Wij adviseren u om ook uw facturen via Payt te laten versturen. Het zorgt voor een herkenbare en uniforme werkwijze. Zoals ook bij de factuur al direct een betaalknop. En een link om te kunnen reageren op de factuur.

Wanneer u uw administratie eenmaal heeft ingericht, herkent Payt automatisch naar welke debiteuren een factuur gestuurd moet worden. En op welke momenten en op welke manier een herinnering eruit moet.

Over sevDesk

sevDesk is een online boekhoudprogramma dat u helpt speciale aanbiedingen te doen, uw klanten te beheren en uw boekhouding altijd up-to-date te houden.

Omdat het een programma “in the cloud” is, is sevDesk beschikbaar vanaf elk elektronisch apparaat zonder de noodzaak van installatie. Open de browser, log in en gebruik sevDesk eenvoudig.

sevDesk is ideaal voor ondernemers, freelancers en het midden- en kleinbedrijf (MKB). Lees meer over sevDesk.

Wat u ook maakt, wat u ook levert. A white check mark with a red background

Klantverhalen

Logo quooker
Quooker was op zoek naar een 'totaaloplossing' voor efficiënt debiteurenbeheer. De keuze voor Payt leidde tot een ongekend aantal betalingen binnen zeer afzienbare tijd. Meer weten? Lees het hier.
Jasper van Hattem

Jasper van Hattem

Business analyst

logo Mobility Service
Dankzij Payt verloopt het debiteurenbeheer bij Mobility Service erg vlot. Snellere betaling, tijdwinst en meer structuur in het proces zijn hun winst. Lees het hier.
Inge Mier

Inge Mier

Financial and Operational Director

logo Hanzehogeschool
De Hanzehogeschool Groningen brak haar eigen record met het incasseren van betalingen via Payt. Benieuwd hoe? Lees het in dit klantverhaal
Jean-Paul Heunks

Jean-Paul Heunks

Hoofd Financiële Administratie

Ready to get Payt? Probeer nu gratis!*
  1. Krijg gemiddeld 30% sneller betaald
  2. Volg facturen volledig geautomatiseerd op en houd de volledige controle over het proces
  3. Houd meer tijd over voor uw klantrelaties
*Maximaal 250 facturen per maand. Meer dan 250 facturen?
Plan een online demo in »