Payt Certified Partner RSM

Screenshot website RSM
RSM is toonaangevend op het gebied van accountancy, belastingadvies en bij advisering van financiële-economische en strategische vraagstukken. Zowel op nationaal als internationaal niveau zijn ze op een proactieve en directe wijze betrokken bij het succes van hun cliënten. Zo kan RSM u helpen bij slim debiteurenbeheer met gebruik van de software van Payt. Ze kunnen u ondersteunen en voorzien van gerichte kennis en inzichten, zodat u zich kan richten op ondernemen en leven.

De voordelen van de link tussen RSM en Payt

Een vertrouwd gezicht voor advies

Is uw accountant partner van Payt? Dan kunt u bij het vertrouwde gezicht van uw accountant terecht voor implementatie en gebruik van Payt

Volledig automatisch debiteurenbeheer

Uw accountant helpt u het automatisch debiteurenbeheer volledig af te stemmen op uw specifieke bedrijfssituatie

Gedegen advies

Onze aangesloten accountants kunnen u gedegen advies geven over de invoering en het gebruik van Payt. Komen ze er niet uit, dan biedt Payt premium support aan

RSM is Certified Partner

RSM is Payt Certified Partner en staat als vertrouwd gezicht voor u klaar voor implementatie en beheer van Payt. Uw accountant is het eerste aanspreekpunt over advies, mogelijkheden en gebruik van Payt. RSM helpt u bij uw inspanningen om beter betaald te krijgen.

Je accountant weet alles over jou en je onderneming. Wat je wensen zijn, je doelen en hoe je graag werkt. Dit wordt ook weerspiegeld in de slogan van RSM: ‘The Power of Being Understood’. Daarom is de combinatie zo ideaal: je accountant levert maatwerk met de software van Payt.

Je bedrijfsprocessen en financiële processen vormen de basis van de inrichting van Payt. Met een goede inrichting maak je efficiënt de beste keuzes. Een koppeling met uw ERP- of facturatie- en boekhoudsoftware? Doen we.

Sneller, eenvoudiger en automatisch debiteurenbeheer met meer overzicht en interactie in een compleet online omgeving. Daar kan je op rekenen.

RSM heeft kantoren in Alkmaar, Amsterdam, Eindhoven, Heerlen, Hoofddorp, Maastricht, Rotterdam, Utrecht en Venlo. Een goede onderlinge samenwerking stelt hun in staat om op een hoog niveau dienstverlening te verrichten. Zo bent u altijd verzekerd van up-to-date advisering en kan er geanticipeerd worden op veranderingen in de nationale en internationale wetgeving. Voor grensoverschrijdende dienstverlening in meer dan 123 landen maken ze gebruik van dit RSM-netwerk, bestaande uit 860 kantoren en 51.000 professionals.

Ze zijn voortdurend bezig om op een professionele, betrouwbare, duurzame en persoonlijke wijze het resultaat voor hun cliënten te verbeteren.

Wat u ook maakt, wat u ook levert. A white check mark with a red background

Klantverhalen

Logo quooker
Quooker was op zoek naar een 'totaaloplossing' voor efficiënt debiteurenbeheer. De keuze voor Payt leidde tot een ongekend aantal betalingen binnen zeer afzienbare tijd. Meer weten? Lees het hier.
Jasper van Hattem

Jasper van Hattem

Business analyst

logo Mobility Service
Dankzij Payt verloopt het debiteurenbeheer bij Mobility Service erg vlot. Snellere betaling, tijdwinst en meer structuur in het proces zijn hun winst. Lees het hier.
Inge Mier

Inge Mier

Financial and Operational Director

logo Hanzehogeschool
De Hanzehogeschool Groningen brak haar eigen record met het incasseren van betalingen via Payt. Benieuwd hoe? Lees het in dit klantverhaal
Jean-Paul Heunks

Jean-Paul Heunks

Hoofd Financiële Administratie

Ready to get Payt? Probeer nu gratis!*
  1. Krijg gemiddeld 30% sneller betaald
  2. Volg facturen volledig geautomatiseerd op en houd de volledige controle over het proces
  3. Houd meer tijd over voor uw klantrelaties
*Maximaal 250 facturen per maand. Meer dan 250 facturen?
Plan een online demo in »