Reeleezee en Payt

Screenshot van de website van Reeleezee

Verbeter uw cashflow en liquiditeit met de koppeling tussen Reeleezee en Payt

Klanten van Reeleezee kunnen de link naar Payt gebruiken. Via Payt kunt u uw debiteurenbeheer uitbesteden zonder de controle te verliezen. De debiteurensoftware van Payt heeft tot doel alle handelingen met betrekking tot het versturen van uw facturen en het beheren van uw debiteuren zoveel mogelijk te automatiseren. Indien nodig (bij niet-betaling na facturering, aanmaningen en eventuele voorinschrijving) kunt u via Payt ook doorgaan met een incassotraject. Dat maakt Payt tot een totaaloplossing voor uw debiteurenbeheer, van factuur tot deurwaarder.

De voordelen van de koppeling tussen Reeleezee en Payt

Automatische koppeling

Automatische en bovendien eenvoudige koppeling tussen uw Reeleezee dossier en Payt

Automatische opvolging van facturen

Flexibele workflow voor klantspecifieke opvolgings- en herinneringsprocedures. De software van Payt volgt automatisch openstaande facturen op, terwijl u de controle heeft over het proces

Berichten uitwisselen

Eenvoudig berichten uitwisselen met uw klanten via het communicatieplatform van Payt

Over Reeleezee

Klanten van Reeleezee kunnen gebruikmaken van de koppeling met Payt. Via Payt kunt u uw debiteurenbeheer uitbesteden zonder de controle te verliezen. Debiteurensoftware van Payt is erop gericht om alle handelingen, die met het verzenden van uw facturen en het beheer van uw debiteuren te maken hebben, zoveel mogelijk te automatiseren. Bovendien kunt u indien nodig het traject vervolgen in de vorm van een minnelijk incassotraject via Payt. Dat maakt van Payt een totaaloplossing voor uw debiteurenbeheer, van factuur tot aan de deurwaarder.

De koppeling met Payt is gerealiseerd in samenwerking met de developers van Reeleezee. Doordat Payt dagelijks de openstaande posten en betalingen ophaalt vanuit Reeleezee middels de API, heeft u altijd een actueel overzicht van de status van uw facturen.

Of u nu ZZP-er bent of MKB-ondernemer, actief in horeca, retail of dienstverlening, u bent verplicht een (beperkte) boekhouding te voeren. Reeleezee biedt u online boekhouden dat zoveel mogelijk van het invoerwerk automatiseert. Online boekhouden van Releezee maakt het echt makkelijk om een dossier bij te houden. Geen onbegrijpelijke boekhoudtermen maar automatiseren wat geautomatiseerd kan worden. U bent tenslotte ondernemer, geen boekhouder.

Wat u ook maakt, wat u ook levert. A white check mark with a red background

Klantverhalen

Logo quooker
Quooker was op zoek naar een 'totaaloplossing' voor efficiënt debiteurenbeheer. De keuze voor Payt leidde tot een ongekend aantal betalingen binnen zeer afzienbare tijd. Meer weten? Lees het hier.
Jasper van Hattem

Jasper van Hattem

Business analyst

logo Mobility Service
Dankzij Payt verloopt het debiteurenbeheer bij Mobility Service erg vlot. Snellere betaling, tijdwinst en meer structuur in het proces zijn hun winst. Lees het hier.
Inge Mier

Inge Mier

Financial and Operational Director

logo Hanzehogeschool
De Hanzehogeschool Groningen brak haar eigen record met het incasseren van betalingen via Payt. Benieuwd hoe? Lees het in dit klantverhaal
Jean-Paul Heunks

Jean-Paul Heunks

Hoofd Financiële Administratie

Ready to get Payt? Probeer nu gratis!*
  1. Krijg gemiddeld 30% sneller betaald
  2. Volg facturen volledig geautomatiseerd op en houd de volledige controle over het proces
  3. Houd meer tijd over voor uw klantrelaties
*Maximaal 250 facturen per maand. Meer dan 250 facturen?
Plan een online demo in »