Koppel uw Radar dossier met Payt debiteurenbeheer

Screenshot van de website van RADAR

Verbeter uw cashflow en krijg meer inzicht in uw debiteuren

Is het uitbesteden van uw creditmanagement een goed idee? Nou, naar onze mening niet bepaald. Alleen het werk dat veel tijd kost en helemaal niet handmatig hoeft te zijn. We automatiseren uw volledige facturering en het volledige herinneringsproces. Eigenlijk uw volledige debiteurenbeheer tot aan de deurwaarder. Er is nog wat werk te doen: inhoudelijke vragen over uw product of vragen over een betalingsregeling. Wilt u deze vragen liever uitbesteden? Zo ja, dan is Payt niet de beste oplossing voor jou. Wij zijn van mening dat debiteurenbeheer draait om snelle betalingen in combinatie met perfecte ondersteuning bij vragen over uw factuur. Wij bieden de tools om dit op de best mogelijke manier te doen.

De voordelen van de koppeling tussen Radar en Payt

Persoonlijk contact met uw debiteur

Behoud van persoonlijk contact door een innovatief communicatieplatform

Flexibele workflow

Flexibele workflow voor klantspecifieke opvolging en herinneringsprocedures

Eenvoudige interne notities maken en externe berichten uitwisselen

Eenvoudige en efficiënte interne en externe berichtgeving tussen uw collega’s en uw klanten via ons communicatieplatform om uw collega’s up-to-date te houden en uw klantrelaties een boost te geven

Over Radar software

De naadloze samenwerking tussen Payt en RADAR software maakt het mogelijk om uw debiteurenproces zo efficiënt mogelijk in te richten. Iedere factuur die vanuit RADAR wordt verstuurd, wordt automatisch ook opgepakt door Payt. Verstrijkt de uiterste betaaldatum van een factuur, dan zorgt de software van Payt ervoor dat de klant geautomatiseerd wordt herinnerd aan de openstaande factuur.

RADAR software ontwikkelt CRM-software exclusief voor accountants-, dossier- en fiscaal advieskantoren. Het bedrijf biedt een CRM-oplossing waarin relatiebeheer, documentmanagement workflow, urenregistratie, budgetbewaking en facturatie perfect op elkaar aansluiten. Daarmee zorgt RADAR software ervoor dat alle informatie op één centrale plek in de organisatie is vastgelegd, zodat iedereen altijd en overal dezelfde informatie heeft.

Wat u ook maakt, wat u ook levert. A white check mark with a red background

Klantverhalen

Logo quooker
Quooker was op zoek naar een 'totaaloplossing' voor efficiënt debiteurenbeheer. De keuze voor Payt leidde tot een ongekend aantal betalingen binnen zeer afzienbare tijd. Meer weten? Lees het hier.
Jasper van Hattem

Jasper van Hattem

Business analyst

Logo quooker
Voorheen deed Printshopz het debiteurenbeheer handmatig. Hierdoor werd de factuurafhandeling in drukke periodes soms te veel nagelaten. “Na het in gebruik nemen van de software van Payt bestaat het team nog maar uit één persoon op debiteuren waarbij het hooguit 0,3 FTE per week kost om het beheer uit te voeren.”
Thom van Ommen

Thom van Ommen

Finance & HR

logo Mobility Service
Dankzij Payt verloopt het debiteurenbeheer bij Mobility Service erg vlot. Snellere betaling, tijdwinst en meer structuur in het proces zijn hun winst. Lees het hier.
Inge Mier

Inge Mier

Financial and Operational Director

Ready to get Payt? Probeer nu gratis!*
  1. Krijg gemiddeld 30% sneller betaald
  2. Volg facturen volledig geautomatiseerd op en houd de volledige controle over het proces
  3. Houd meer tijd over voor uw klantrelaties
*Maximaal 250 facturen per maand. Meer dan 250 facturen?
Plan een online demo in »