Beheer uw debiteurenbeheer slim in Prodist met Payt

Screenshot van de website van Prodist

De oplossing voor beter betalingsgedrag

Krijgt u ook stress van debiteuren die veel te laat betalen of helemaal niet hun facturen betalen? En vraagt u zich ook wel eens af hoe u uw liquiditeit op peil houdt zodat uw leveranciers op tijd hun geld ontvangen? Dan is de Prodist koppeling met Payt voor u de oplossing.

Wij helpen u graag sneller betaald te krijgen. En tegelijkertijd nemen we een deel van het werk over door middel van de automatisering van uw debiteurenbeheer. Koppel nu eenvoudig en snel uw Prodist dossier aan Payt en krijg uw openstaande facturen gemiddeld 30% sneller betaald.

De voordelen van de koppeling tussen Prodist en Payt

Flexibele workflow

Flexibele workflow voor klantspecifieke opvolging en herinneringsprocedures

Berichten uitwisselen

Eenvoudig berichten uitwisselen met uw klanten via het communicatieplatform van Payt

Agendafunctie

Vastleggen van (bel)notities en afspraken, inclusief agendafunctie

Over Prodist

Prodist ERP Software ontwikkelt en verkoopt flexibele ERP-pakketten voor praktisch elke branche. Doordat Prodist koppelingen heeft met verschillende softwarepakketten sluiten onze slimme oplossingen naadloos aan op uw bedrijfsprocessen. Eén van de softwarepakketten waarmee u ProdistERP kunt koppelen, is Payt. Payt biedt de perfecte oplossing voor het laatste onderdeel van uw bedrijf; debiteurenbeheer. De software biedt u de mogelijkheid om volautomatisch facturen en herinneringen te versturen, met behoud van persoonlijk contact. U bespaart tijd en geld en u kunt zich ook focussen op de relatie met uw klant.

Prodist ERP Software is een onafhankelijke ERP-ontwikkelaar. Met een team van 25 medewerkers helpen zij bedrijven dag in dag uit met het vereenvoudigen van hun complexe bedrijfsprocessen. Prodist helpt hen om deze efficiënter te stroomlijnen en iedere klant een standaard ERP-oplossing te bieden die zeer flexibel in te richten is. Bedrijven en organisaties optimaal laten functioneren is al twintig jaar ons ultieme doel.

Wat u ook maakt, wat u ook levert. A white check mark with a red background

Klantverhalen

Logo quooker
Quooker was op zoek naar een 'totaaloplossing' voor efficiënt debiteurenbeheer. De keuze voor Payt leidde tot een ongekend aantal betalingen binnen zeer afzienbare tijd. Meer weten? Lees het hier.
Jasper van Hattem

Jasper van Hattem

Business analyst

Logo quooker
Voorheen deed Printshopz het debiteurenbeheer handmatig. Hierdoor werd de factuurafhandeling in drukke periodes soms te veel nagelaten. “Na het in gebruik nemen van de software van Payt bestaat het team nog maar uit één persoon op debiteuren waarbij het hooguit 0,3 FTE per week kost om het beheer uit te voeren.”
Thom van Ommen

Thom van Ommen

Finance & HR

logo Mobility Service
Dankzij Payt verloopt het debiteurenbeheer bij Mobility Service erg vlot. Snellere betaling, tijdwinst en meer structuur in het proces zijn hun winst. Lees het hier.
Inge Mier

Inge Mier

Financial and Operational Director

Ready to get Payt? Probeer nu gratis!*
  1. Krijg gemiddeld 30% sneller betaald
  2. Volg facturen volledig geautomatiseerd op en houd de volledige controle over het proces
  3. Houd meer tijd over voor uw klantrelaties
*Maximaal 250 facturen per maand. Meer dan 250 facturen?
Plan een online demo in »