PAy. en Payt maken het betalen van facturen heel eenvoudig

Screenshot van de website van PAY.

Het scheelt maar 1 letter, maar de koppeling maakt een groot verschil

Met PAY. geïntegreerd in Payt kunt u eenvoudig een iDEAL betaallink met een factuur of herinnering meesturen. PAY. verwerkt de iDEAL-transacties voor Payt. Betalingen worden rechtstreeks van de debiteur naar uw organisatie geboekt, waardoor afpunten en het verwerken van de betaling simpel is. Door meerdere betaalmogelijkheden aan de debiteuren aan te bieden, verlaagt u de drempel voor betalen. Dat werkt snellere betalingen in de hand; goed voor uw cashflow!

De voordelen van de koppeling tussen PAY. and Payt

Snellere betalingen

Payt voegt aan ieder bericht, dat naar debiteuren gestuurd wordt, ook een betaalmogelijkheid toe. Via PAY. kunnen wij onze klanten en hun debiteuren in meerdere Europese landen online betaalmogelijkheden aanbieden. Voor België bieden we bijvoorbeeld Bankcontact aan, in Duitsland SOFORT en in Nederland is dat iDEAL. Welk product of dienst u online ook aanbiedt: PAY. heeft altijd een geschikte betaaloplossing. U heeft bij PAY. de keuze uit verschillende (internationale) betaalmethoden

Uw eigen naam en rekeningnummer zichtbaar bij iDEAL-betalingen

Dat kan met de iDeal End2End oplossing van PAY. Bijzonder aan deze functionaliteit is dat de betaling direct van debiteur naar leverancier wordt geboekt. Zo heeft u uw geld direct op uw rekening staan. Maar het allerbelangrijkste: het maakt het afstemmingsproces heel gemakkelijk omdat het automatisch gebeurt. Dit in tegenstelling tot andere betalingsdienstaanbieders die alle betalingen dagelijks combineren en in één bedrag overmaken. Eenvoudige betalingen zorgen voor snellere betalingen en een vermindering van administratieve handelingen

Verschillende bankrekeningen gekoppeld aan eigen administraties

Bij PAY. u heeft de mogelijkheid om meerdere bankrekeningen aan uw eigen dossier te koppelen. Bijvoorbeeld via een enkele PAY. aansluiting de bankrekeningnummers van verschillende dossiers, filialen of werkmaatschappijen worden toegevoegd zodat uw geldstromen exact naar wens kunnen worden aangepast

Over PAY.

Payt werkt samen met diverse partners om de beste software voor debiteurenbeheer te kunnen aanbieden. Daarmee bieden we extra functionaliteiten die u helpen bij efficiënt debiteurenbeheer, snellere betalingen en een betere cashflow. Denk aan: betaalmogelijkheden zoals iDEAL, voorfinanciering van facturen, documenten aangetekend per e-mail versturen of de kredietwaardigheid van uw actieve debiteuren checken. Payt is gekoppeld aan vrijwel elk boekhoudpakket en kan bijna elke andere koppeling naar wens verzorgen, in samenwerking met koppelingspartners. U beschikt op één plek over alle relevante data en inzichten en over alle functionaliteiten voor efficiënt en slim debiteurenbeheer.

PAY. is een betrouwbare, slimme, gedreven partner die dagelijks honderdduizenden betalingen in de Benelux en daarbuiten in goede banen leidt. We timmeren hard aan de weg om de grootste full-service omnichannel betaalverwerker in onze markt te worden.

PAY. is er om u compleet te ontzorgen op het gebied van betalingsverkeer. Voor ons staat het creëren van een zo soepel en zo veilig mogelijke (ver)koopervaring centraal. Of dit nou online (webshop), offline (pinterminals in fysieke winkels) middels in-app betalingen of QR codes is – PAY. verwerkt online en offline betalingen voor iedere klant. De organisatie zorgt voor de juiste afhandeling van de betaling, zodat u zich nog meer op uw onderneming of financiële werkzaamheden kunt richten.

PAY. maakt betalen vanzelfsprekend!

Wat u ook maakt, wat u ook levert. A white check mark with a red background

Klantverhalen

Logo quooker
Quooker was op zoek naar een 'totaaloplossing' voor efficiënt debiteurenbeheer. De keuze voor Payt leidde tot een ongekend aantal betalingen binnen zeer afzienbare tijd. Meer weten? Lees het hier.
Jasper van Hattem

Jasper van Hattem

Business analyst

Logo quooker
Voorheen deed Printshopz het debiteurenbeheer handmatig. Hierdoor werd de factuurafhandeling in drukke periodes soms te veel nagelaten. “Na het in gebruik nemen van de software van Payt bestaat het team nog maar uit één persoon op debiteuren waarbij het hooguit 0,3 FTE per week kost om het beheer uit te voeren.”
Thom van Ommen

Thom van Ommen

Finance & HR

logo Mobility Service
Dankzij Payt verloopt het debiteurenbeheer bij Mobility Service erg vlot. Snellere betaling, tijdwinst en meer structuur in het proces zijn hun winst. Lees het hier.
Inge Mier

Inge Mier

Financial and Operational Director

Ready to get Payt? Probeer nu gratis!*
  1. Krijg gemiddeld 30% sneller betaald
  2. Volg facturen volledig geautomatiseerd op en houd de volledige controle over het proces
  3. Houd meer tijd over voor uw klantrelaties
*Maximaal 250 facturen per maand. Meer dan 250 facturen?
Plan een online demo in »