Financier facturen voor financiële ruimte met New10

Screenshot van de website van New10

De koppeling geeft u rust en ruimte om uw bedrijf te laten groeien

Heeft u weinig tot geen mogelijkheden voor groei door te weinig cashflow of financiële ruimte? Als ondernemer wilt u natuurlijk uw onderneming laten groeien. Meer klanten, meer opdrachten en sneller betaald krijgen. Dit laatste blijkt een uitdaging op zichzelf. Payt en New10 hebben de oplossing waarmee u gemakkelijker al uw facturen regelt en direct financiering beschikbaar krijgt. Door deze samenwerking kunt u namelijk uw openstaande facturen voorfinancieren. U behoudt alle controle over de facturen maar heeft het geld wel eerder in huis. New10 verstrekt de financiering via een koppeling met de software van Payt, vanaf 5% rente per jaar. De financiering is vooral geschikt voor bedrijven met een laag risicoprofiel. New10 gebruikt de data uit het platform van Payt en kan u daarmee tegen aantrekkelijke voorwaarden flexibel krediet aanbieden.

Zo heeft u alle rust en ruimte om uw bedrijf verder te laten groeien.

Foto van twee medewerkers in een vergaderruimte

De voordelen van de koppeling tussen New10 en Payt

Integratie-partners van Payt

Een aantal functionaliteit kunnen we niet aanbieden zonder onze partners. Ze helpen ons onder meer bij:

Financiering en kredietwaardigheid

Voorfinanciering van facturen, waardoor u sneller over cash beschikt. En u checkt simpel de kredietscore van uw debiteuren in uw eigen dashboard

Koppelingen en betaalmogelijkheden

Elke integratie is mogelijk met Payt, als het systeem al niet gekoppeld is! en u biedt eenvoudig verschillende betaalmogelijkheden zoals iDEAL aan

Over New10

Payt werkt samen met diverse partners om de beste software voor debiteurenbeheer te kunnen aanbieden. Daarmee bieden we extra functionaliteiten die u helpen bij efficiënt debiteurenbeheer, snellere betalingen en een betere cashflow. Denk aan: betaalmogelijkheden zoals iDEAL, voorfinanciering van facturen, documenten aangetekend per e-mail versturen of de kredietwaardigheid van uw actieve debiteuren checken.

Payt is gekoppeld aan vrijwel elk boekhoudpakket en kan bijna elke andere koppeling naar wens verzorgen. Dit in samenwerking met verschillende koppelingspartners. U beschikt op één plek over alle relevante data, inzichten en functionaliteiten. Met als doel een efficiënt en slim debiteurenbeheer.

New10, een dochteronderneming van ABN AMRO, zorgt voor de financiering van uw debiteuren met een zakelijk krediet tegen een aantrekkelijke rente en geen aanvullende zekerheden. U heeft altijd toegang tot uw krediet en bepaalt zelf wanneer u opneemt en aflost. Wel zo prettig: u hoeft voor deze financiering niet over te stappen van bank.

Wat u ook maakt, wat u ook levert. A white check mark with a red background

Klantverhalen

Logo quooker
Quooker was op zoek naar een 'totaaloplossing' voor efficiënt debiteurenbeheer. De keuze voor Payt leidde tot een ongekend aantal betalingen binnen zeer afzienbare tijd. Meer weten? Lees het hier.
Jasper van Hattem

Jasper van Hattem

Business analyst

Logo quooker
Voorheen deed Printshopz het debiteurenbeheer handmatig. Hierdoor werd de factuurafhandeling in drukke periodes soms te veel nagelaten. “Na het in gebruik nemen van de software van Payt bestaat het team nog maar uit één persoon op debiteuren waarbij het hooguit 0,3 FTE per week kost om het beheer uit te voeren.”
Thom van Ommen

Thom van Ommen

Finance & HR

logo Mobility Service
Dankzij Payt verloopt het debiteurenbeheer bij Mobility Service erg vlot. Snellere betaling, tijdwinst en meer structuur in het proces zijn hun winst. Lees het hier.
Inge Mier

Inge Mier

Financial and Operational Director

Ready to get Payt? Probeer nu gratis!*
  1. Krijg gemiddeld 30% sneller betaald
  2. Volg facturen volledig geautomatiseerd op en houd de volledige controle over het proces
  3. Houd meer tijd over voor uw klantrelaties
*Maximaal 250 facturen per maand. Meer dan 250 facturen?
Plan een online demo in »