Eenvoudige koppeling tussen Moneybird en Payt

Screenshot van de website van Moneybird

Maakt u zich ooit zorgen over al uw openstaande facturen?

Maakt u zich ook wel eens zorgen over al uw openstaande facturen? En hoe u uw cash flow en liquiditeit op peil houdt zodat u uw leveranciers altijd op tijd kunt betalen? Voor veel bedrijven is een goede liquiditeit niet automatisch geregeld. Met een eenvoudige koppeling tussen Moneybird en Payt kunnen wij een deel van uw zorgen wegnemen. Wij bieden een platform aan waarmee facturen en herinneringen automatisch naar uw debiteur worden verstuurd. Door deze consistentie weet de debiteur dat hij of zij binnen een geringe tijd automatisch een herinnering zal ontvangen. Hierdoor kunt u het verwachtingspatroon van uw klant managen en krijgt u uw facturen sneller betaald.

De voordelen van de koppeling tussen Moneybird and Payt

Consistent opvolging van facturen

Nadat u uw Moneybird-account aan Payt heeft gekoppeld, herkent de software automatisch welke facturen naar welke debiteuren moeten worden gestuurd. Payt zal automatisch openstaande facturen opvolgen en u heeft de volledige controle over het proces

Voeg meerdere methoden toe

Veel landen hebben hun eigen betalingssysteem. Uiteraard worden creditcardbetalingen wereldwijd erkend. We streven ernaar om alle betalingsmethoden te ondersteunen in uw geautomatiseerde communicatie. Als u ervoor kiest om ze te gebruiken, worden uw facturen in minder tijd betaald

Eenvoudige communicatie

Wissel eenvoudig berichten uit met uw debiteur via het communicatieplatform van Payt

Over Moneybird

Schakel gerust Payt in als uw klant niet wil betalen. Ondanks dat we in Nederland uit de recessie zijn, blijft het voorkomen dat een klant - waaraan je een trouwe dienst hebt geleverd - niet kan of wil betalen. Payt biedt u als ondernemer de mogelijkheid om uw klant op een laagdrempelige manier te herinneren aan de openstaande facturen, waarbij u zelf grip hebt op het proces. Inmiddels is Payt uitgegroeid tot een volledig platform dat bewezen successen heeft behaald.

Wij adviseren u om tijdens de eenvoudige sign-up ook uw facturen via Payt te laten versturen. Het zorgt voor een herkenbare en uniforme werkwijze. Zo is er bij elke factuur al direct een iDEAL-betaalknop aanwezig en is er de mogelijkheid voor uw debiteur om te reageren op de factuur.

Wanneer u uw dossier eenmaal heeft ingericht, herkent Payt automatisch naar welke debiteuren een factuur gestuurd moet worden. En op welke momenten en op welke manier een herinnering eruit moet. Hier heeft u zelf de controle over.

U kunt Payt de eerste 30 dagen gratis uitproberen. U krijgt hierdoor een goed beeld van ons product en u kunt in deze maand de verschillende voordelen en features van de koppeling ervaren.

Moneybird is het boekhoudpakket dat met je meedenkt. MoneyBird wil haar klanten een duidelijke en transparante oplossing bieden voor het beheren van hun financiële zaken.

Een goed debiteurenbeheer is onderdeel van onze software en het incassotraject is een logisch verlengstuk van het debiteurenbeheer. Veel traditionele incassobureaus bieden geen transparante oplossing voor zzp’er en het kleine mkb. Payt biedt deze oplossing wel en daarom biedt MoneyBird klanten een rechtstreekse koppeling met Payt aan.

Wat u ook maakt, wat u ook levert. A white check mark with a red background

Klantverhalen

Logo quooker
Quooker was op zoek naar een 'totaaloplossing' voor efficiënt debiteurenbeheer. De keuze voor Payt leidde tot een ongekend aantal betalingen binnen zeer afzienbare tijd. Meer weten? Lees het hier.
Jasper van Hattem

Jasper van Hattem

Business analyst

Logo quooker
Voorheen deed Printshopz het debiteurenbeheer handmatig. Hierdoor werd de factuurafhandeling in drukke periodes soms te veel nagelaten. “Na het in gebruik nemen van de software van Payt bestaat het team nog maar uit één persoon op debiteuren waarbij het hooguit 0,3 FTE per week kost om het beheer uit te voeren.”
Thom van Ommen

Thom van Ommen

Finance & HR

logo Mobility Service
Dankzij Payt verloopt het debiteurenbeheer bij Mobility Service erg vlot. Snellere betaling, tijdwinst en meer structuur in het proces zijn hun winst. Lees het hier.
Inge Mier

Inge Mier

Financial and Operational Director

Ready to get Payt? Probeer nu gratis!*
  1. Krijg gemiddeld 30% sneller betaald
  2. Volg facturen volledig geautomatiseerd op en houd de volledige controle over het proces
  3. Houd meer tijd over voor uw klantrelaties
*Maximaal 250 facturen per maand. Meer dan 250 facturen?
Plan een online demo in »