Microsoft Dynamics 365 sluit naadloos aan op Payt

Screenshot van de website van Microsoft Dynamics 365

Wij bieden u het platform om problemen op te lossen en uw facturen sneller betaald te krijgen!

De koppeling tussen Microsoft Dynamics 365 en Payt maakt het mogelijk om geautomatiseerd (vervallen) facturen door te zetten naar Payt. Payt is inzetbaar voor automatisch debiteurenbeheer of voor het starten van een (pre) incassotraject.

De voordelen van de koppeling tussen Microsoft Dynamics 365 en Payt

Flexibele workflow

Flexibele workflow voor klantspecifieke opvolging en herinneringsprocedures

Agendafunctie

Vastleggen van betaalplannen, (bel)notities en afspraken, inclusief agendafunctie

Naadloze koppeling

Het incassoproces van Payt sluit naadloos aan op uw Microsoft Dynamics 365-account om uw credit management efficiënter en effectiever te maken

Over Microsoft Dynamics 365

De koppeling tussen Microsoft Dynamics 365 en Payt maakt het mogelijk om geautomatiseerd (vervallen) facturen door te zetten naar Payt. Payt is inzetbaar voor automatisch debiteurenbeheer of voor het starten van een (pre) incassotraject. Nadat een klant uw factuur ontvangt, zorgt Payt namens u voor een strakke opvolging. Daardoor beschikt u in de meeste gevallen al binnen enkele dagen over uw geld. Wanneer betaling niet tijdig plaatsvindt, wordt uw klant via Payt herinnerd aan de openstaande factuur. Mocht uw klant onverhoopt niet reageren op deze communicatie, dan heeft u via Payt ook de mogelijkheid om een laatste kosteloze aanmaning te sturen of zelfs een minnelijk incassotraject te starten. De bij uw klant in rekening gebrachte incassokosten voor dit laatste traject, mag u als extra opbrengst zelf houden.

Microsoft Dynamics 365 is een meertalige ERP-bedrijfsoplossing (Enterprise Resource Planning). Met functies voor financiën, human resources en operations management heeft u een uitgebreide kernfunctionaliteit in handen om efficiënt zaken te doen, slimme beslissingen te nemen en wereldwijd contact te onderhouden met uw klanten.

Wat u ook maakt, wat u ook levert. A white check mark with a red background

Klantverhalen

Logo quooker
Quooker was op zoek naar een 'totaaloplossing' voor efficiënt debiteurenbeheer. De keuze voor Payt leidde tot een ongekend aantal betalingen binnen zeer afzienbare tijd. Meer weten? Lees het hier.
Jasper van Hattem

Jasper van Hattem

Business analyst

Logo quooker
Voorheen deed Printshopz het debiteurenbeheer handmatig. Hierdoor werd de factuurafhandeling in drukke periodes soms te veel nagelaten. “Na het in gebruik nemen van de software van Payt bestaat het team nog maar uit één persoon op debiteuren waarbij het hooguit 0,3 FTE per week kost om het beheer uit te voeren.”
Thom van Ommen

Thom van Ommen

Finance & HR

logo Mobility Service
Dankzij Payt verloopt het debiteurenbeheer bij Mobility Service erg vlot. Snellere betaling, tijdwinst en meer structuur in het proces zijn hun winst. Lees het hier.
Inge Mier

Inge Mier

Financial and Operational Director

Ready to get Payt? Probeer nu gratis!*
  1. Krijg gemiddeld 30% sneller betaald
  2. Volg facturen volledig geautomatiseerd op en houd de volledige controle over het proces
  3. Houd meer tijd over voor uw klantrelaties
*Maximaal 250 facturen per maand. Meer dan 250 facturen?
Plan een online demo in »