Grip op uw debiteurenbeheer met KindPlanner en Payt

Screenshot van de website van Kindplanner

Hoe gemakkelijker u online betalingen doet, hoe sneller de betalingen binnenkomen

Heeft u met honderden of zelfs duizenden facturen per jaar nog het overzicht over de niet-betaalde facturen of geweigerde incasso’s? Houd grip op uw debiteurenbeheer met de software van Payt, gekoppeld aan uw vertrouwde omgeving van KindPlanner. Door structuur in uw debiteurenbeheer houdt u meer tijd over voor persoonlijk contact met uw klanten én krijgt u sneller en eenvoudiger betaald

De voordelen van de connectie tussen KindPlanner en Payt

Automatische koppeling

Automatische en eenvoudige koppeling tussen uw KindPlanner dossier en Payt. Facturen uit KindPlanner belanden automatisch voor opvolging in Payt

Meer tijd voor uw klanten

Payt herinnert uw klanten geautomatiseerd aan openstaande facturen, zodat u zich op belangrijkere zaken kunt focussen. Beter voor uw klantrelatie en beter voor u

Krijg sneller betaald

Communicatie en continuïteit in het opvolgingsproces zijn essentieel voor beter betaalgedrag. Payt brengt structuur in uw debiteurenbeheer en faciliteert de dialoog met uw klanten

Over Kindplanner

Via Payt ziet u in één oogopslag wat het openstaande saldo is, in welke fase van het facturatieproces een klant zich begeeft en welke facturen actie vereisen. Met Payt kunt u uw klant verschillende betaalwijzen aanbieden. Een iDEAL betaallink, betaling via creditcard, Paypal en automatische incasso maken het voor uw klant gemakkelijk uw factuur te betalen. Hoe makkelijker u online betalen maakt, hoe sneller de betalingen zullen binnenstromen.

De communicatie tussen uw klant en uw organisatie over de factuur is in de applicatie van Payt helder terug te vinden en te vervolgen. U behoudt de relatie met uw klanten en bent tegelijk consistent in het opvolgen van facturen.

De factuur die u aanmaakt in KindPlanner, gaat automatisch naar Payt. Ouders die in het ouderportaal inloggen, zien de status van elke factuur, wat er al betaald is en welke facturen nog openstaan. Vanuit daar kunnen ze doorklikken naar de omgeving van Payt, waar ze alle communicatie rondom de factuur vinden. De omgeving van Payt is net als de omgeving van KindPlanner op elk device toegankelijk: smartphone, tablet, laptop en pc.

De slimme cloudsoftware van KindPlanner verbindt kantoor, groepen, ouders en kinderen. KindPlanner biedt één totaaloplossing voor kindplanning, personeelsplanning en oudercommunicatie. Alle processen, zoals het inplannen van kinderen en medewerkers of het facturatieproces worden eenvoudiger. KindPlanner zorgt ervoor dat deze processen binnen jouw kinderopvang slimmer worden verwerkt.

Wat u ook maakt, wat u ook levert. A white check mark with a red background

Klantverhalen

Logo quooker
Quooker was op zoek naar een 'totaaloplossing' voor efficiënt debiteurenbeheer. De keuze voor Payt leidde tot een ongekend aantal betalingen binnen zeer afzienbare tijd. Meer weten? Lees het hier.
Jasper van Hattem

Jasper van Hattem

Business analyst

Logo quooker
Voorheen deed Printshopz het debiteurenbeheer handmatig. Hierdoor werd de factuurafhandeling in drukke periodes soms te veel nagelaten. “Na het in gebruik nemen van de software van Payt bestaat het team nog maar uit één persoon op debiteuren waarbij het hooguit 0,3 FTE per week kost om het beheer uit te voeren.”
Thom van Ommen

Thom van Ommen

Finance & HR

logo Mobility Service
Dankzij Payt verloopt het debiteurenbeheer bij Mobility Service erg vlot. Snellere betaling, tijdwinst en meer structuur in het proces zijn hun winst. Lees het hier.
Inge Mier

Inge Mier

Financial and Operational Director

Ready to get Payt? Probeer nu gratis!*
  1. Krijg gemiddeld 30% sneller betaald
  2. Volg facturen volledig geautomatiseerd op en houd de volledige controle over het proces
  3. Houd meer tijd over voor uw klantrelaties
*Maximaal 250 facturen per maand. Meer dan 250 facturen?
Plan een online demo in »