Regel uw debiteurenbeheer in KidsKonnect met Payt

Screenshot van de website van KidsKonnect

Krijg sneller betaald zonder persoonlijk contact met ouders te verliezen

Veel verschillende facturen, incasso’s die geweigerd worden en ouders die te laat de openstaande facturen betalen. Bij Payt weten we waar de kinderopvangbranche mee te maken heeft. Regel je debiteurenbeheer eenvoudig in de software van KidsKonnect. Wanneer u Payt toevoegt aan uw KidsKonnect dossier, krijgen uw debiteuren automatisch een platform waar ze elke factuur kunnen inzien en de dialoog per factuur aan kunnen gaan.
Foto van een man achter een laptop die werkt met de software van Payt

De voordelen van de integratie van KidsKonnect en Payt

Automatische koppeling

U kunt heel eenvoudig Payt koppelen aan uw KidsKonnect dossier. Uw facturen uit KidsKonnect worden automatisch ingeladen in Payt. Daarna wordt automatisch een opvolgtraject gestart met u in volledige controle over het proces

Een betaalplan starten

Wanneer uw debiteur de openstaande factuur niet kan betalen, kunt u heel eenvoudig en efficiënt een betaalplan starten en bewaken

Persoonlijk contact met uw debiteur

Een geautomatiseerd debiteurenbeheer mét behoud van persoonlijk contact met uw debiteur. In het Payt platform kunt u de dialoog aangaan per factuur. Hierdoor zorgen we voor een beter betaalgedrag

Over KidsKonnect

Samenwerken met partners en het bouwen van integraties met andere systemen verrijkt de software van KidsKonnect en verhoogt uw gebruikersgemak. Zo voorkomt u bijvoorbeeld dubbel werk of het steeds opnieuw moeten inloggen in andere systemen. Een van de partners van KidsKonnect is Payt. Payt ondersteunt vele honderden organisaties op het gebied van debiteurenbeheer. Dat doet zij met veel succes en een zeer hoge klanttevredenheid. De klanten van Payt variëren van kleine tot grote organisaties. Het bedrijf mag bovendien meerdere organisaties in de kinderopvang tot haar klantenkring rekenen.

KidsKonnect ontwikkelt software voor de kinderopvang. Het bedrijf ondersteunt het volledige proces van de kinderopvang met een compleet pakket: van kindplanning en een ouder- en groepsportaal tot personeelsplanning en financiële administratie. De missie van KidsKonnect is om alle medewerkers in en betrokkenen bij de kinderopvang beter te laten (samen)werken, zodat de kinderopvang beter leidt, stuurt, plant, betaalt, ontvangt en deelt. Zo laat KidsKonnect de kinderopvang beter werken.

Wat u ook maakt, wat u ook levert. A white check mark with a red background

Klantverhalen

Logo quooker
Quooker was op zoek naar een 'totaaloplossing' voor efficiënt debiteurenbeheer. De keuze voor Payt leidde tot een ongekend aantal betalingen binnen zeer afzienbare tijd. Meer weten? Lees het hier.
Jasper van Hattem

Jasper van Hattem

Business analyst

Logo quooker
Voorheen deed Printshopz het debiteurenbeheer handmatig. Hierdoor werd de factuurafhandeling in drukke periodes soms te veel nagelaten. “Na het in gebruik nemen van de software van Payt bestaat het team nog maar uit één persoon op debiteuren waarbij het hooguit 0,3 FTE per week kost om het beheer uit te voeren.”
Thom van Ommen

Thom van Ommen

Finance & HR

logo Mobility Service
Dankzij Payt verloopt het debiteurenbeheer bij Mobility Service erg vlot. Snellere betaling, tijdwinst en meer structuur in het proces zijn hun winst. Lees het hier.
Inge Mier

Inge Mier

Financial and Operational Director

Ready to get Payt? Probeer nu gratis!*
  1. Krijg gemiddeld 30% sneller betaald
  2. Volg facturen volledig geautomatiseerd op en houd de volledige controle over het proces
  3. Houd meer tijd over voor uw klantrelaties
*Maximaal 250 facturen per maand. Meer dan 250 facturen?
Plan een online demo in »