Payt Certified Partner JAS

Screenshot van de website van JAS
Heeft u moeite om facturen op tijd betaald te krijgen? Als partner van Payt helpt JAS administratie u bij een slim debiteurenproces met gebruik van de software van Payt. JAS pakt uw dossier en belastingzaken op en geeft advies. Daarnaast denkt de organisatie met u mee in het ondernemerschap, of u nu net gestart bent of al jaren een eigen bedrijf hebt.

De voordelen van de link tussen JAS en Payt

Een vertrouwd gezicht voor advies

Is uw accountant partner van Payt? Dan kunt u bij het vertrouwde gezicht van uw accountant terecht voor implementatie en gebruik van Payt

Volledig automatisch debiteurenbeheer

Uw accountant helpt u het automatisch debiteurenbeheer volledig af te stemmen op uw specifieke bedrijfssituatie

Gedegen advies

Onze aangesloten accountants kunnen u gedegen advies geven over de invoering en het gebruik van Payt. Komen ze er niet uit, dan biedt Payt premium support aan

Over JAS administratie

Een Payt Certified Partner

JAS administratie is Payt Certified Partner. JAS administratie staat als accountant en vertrouwd gezicht voor u klaar voor implementatie en beheer van Payt. Uw accountant is het eerste aanspreekpunt over advies, mogelijkheden en gebruik van Payt. JAS administratie helpt u bij uw inspanningen om beter betaald te krijgen.

U kunt bij uw accountant terecht voor de opstart van het systeem en voor support. Omdat JAS administratie u en uw onderneming kent, kan hij maatwerk leveren met de software van Payt. Denk aan uw bedrijfsprocessen of financiële processen, waar u en uw accountant samen de beste keuzes kunnen maken bij de inrichting van Payt. Ook zorgen Payt en JAS administratie er samen voor dat uw ERP-, facturatie en/of boekhoudsoftware met Payt gekoppeld wordt.

Samen met uw accountant kunt u werken aan een sneller, eenvoudiger en automatisch debiteurenbeheer, met meer overzicht en de mogelijkheid tot interactie, in een complete online omgeving.

JAS administratie ondersteunt MKB’ers en ZZP’ers op financieel, fiscaal en dossier gebied. Zo kunt u zich focussen op de kern van uw bedrijf; JAS pakt uw dossier en belastingzaken over. Daarnaast geeft het bedrijf u advies en kunt u met de specialisten sparren om de volgende stap voor uw onderneming te zetten. Het team van JAS administratie houdt van een persoonlijke benadering en staat altijd klaar om uw vragen te beantwoorden. Daarnaast heeft het team de kennis en ervaring in huis als het gaat om automatisering van uw boekhouding en financiële processen zoals debiteurenbeheer.

Wat u ook maakt, wat u ook levert. A white check mark with a red background

Klantverhalen

Logo quooker
Quooker was op zoek naar een 'totaaloplossing' voor efficiënt debiteurenbeheer. De keuze voor Payt leidde tot een ongekend aantal betalingen binnen zeer afzienbare tijd. Meer weten? Lees het hier.
Jasper van Hattem

Jasper van Hattem

Business analyst

Logo quooker
Voorheen deed Printshopz het debiteurenbeheer handmatig. Hierdoor werd de factuurafhandeling in drukke periodes soms te veel nagelaten. “Na het in gebruik nemen van de software van Payt bestaat het team nog maar uit één persoon op debiteuren waarbij het hooguit 0,3 FTE per week kost om het beheer uit te voeren.”
Thom van Ommen

Thom van Ommen

Finance & HR

logo Mobility Service
Dankzij Payt verloopt het debiteurenbeheer bij Mobility Service erg vlot. Snellere betaling, tijdwinst en meer structuur in het proces zijn hun winst. Lees het hier.
Inge Mier

Inge Mier

Financial and Operational Director

Ready to get Payt? Probeer nu gratis!*
  1. Krijg gemiddeld 30% sneller betaald
  2. Volg facturen volledig geautomatiseerd op en houd de volledige controle over het proces
  3. Houd meer tijd over voor uw klantrelaties
*Maximaal 250 facturen per maand. Meer dan 250 facturen?
Plan een online demo in »