Payt Certified Partner Hendriksen

Screenshot van de website van Hendriksen
Bespaar tijd en geld door technologie slim in te zetten. Hendriksen helpt u bij slim debiteurenbeheer met gebruik van de software van Payt. De adviseurs helpen u bij het inrichten van het proces en bij financiële keuzes, ook door hun gedegen branchekennis. Daarnaast geloven ze in de verbinding van werk en privé en ze willen ook graag u als persoon leren kennen naast uw organisatie. Hendriksen gaat voor ondernemen met gevoel.
Medewerker van Hendriksen zit achter een laptop en werkt met de software van Payt

De voordelen van de link tussen Hendriksen en Payt

Een vertrouwd gezicht voor advies

Is uw accountant partner van Payt? Dan kunt u bij het vertrouwde gezicht van uw accountant terecht voor implementatie en gebruik van Payt

Volledig automatisch debiteurenbeheer

Uw accountant helpt u het automatisch debiteurenbeheer volledig af te stemmen op uw specifieke bedrijfssituatie

Gedegen advies

Onze aangesloten accountants kunnen u gedegen advies geven over de invoering en het gebruik van Payt. Komen ze er niet uit, dan biedt Payt premium support aan

Over Hendriksen

Een Payt Certified Partner

Hendriksen is een Certified Partner van Payt. Hendriksen staat als accountant en vertrouwd gezicht voor u klaar voor implementatie en beheer van Payt. Uw accountant is het eerste aanspreekpunt over advies, mogelijkheden en gebruik van Payt. Hendriksen helpt u bij uw inspanningen om beter betaald te krijgen.

U kunt bij uw accountant terecht voor de opstart van het systeem en voor support. Omdat Hendriksen u en uw onderneming kent, kan hij maatwerk leveren met de software van Payt. Denk aan uw bedrijfsprocessen of financiële processen, waar u en uw accountant samen de beste keuzes kunnen maken bij de inrichting van Payt. Ook zorgen Payt en Hendriksen er samen voor dat uw ERP-, facturatie en/of boekhoudsoftware met Payt gekoppeld wordt.

Samen met uw accountant kunt u werken aan een sneller, eenvoudiger en automatisch debiteurenbeheer, met meer overzicht en de mogelijkheid tot interactie, in een complete online omgeving.

Het kantoor van Hendriksen staat voor ondernemen met een betrouwbare partner, met gewoon goed advies en met meer rendement. Het kantoor is een familiebedrijf. Weliswaar dragen niet alle medewerkers dezelfde achternaam, ze zijn allemaal onderdeel van de ondernemende familie Hendriksen. De normen en waarden van deze familie zijn afspraken nakomen, oprechte betrokkenheid, gemoedelijkheid en korte lijnen. Ze dragen bij aan het succes van uw organisatie door het spotten van kansen, inschatten van risico’s en door u te inspireren.

Wat u ook maakt, wat u ook levert. A white check mark with a red background

Klantverhalen

Logo quooker
Quooker was op zoek naar een 'totaaloplossing' voor efficiënt debiteurenbeheer. De keuze voor Payt leidde tot een ongekend aantal betalingen binnen zeer afzienbare tijd. Meer weten? Lees het hier.
Jasper van Hattem

Jasper van Hattem

Business analyst

Logo quooker
Voorheen deed Printshopz het debiteurenbeheer handmatig. Hierdoor werd de factuurafhandeling in drukke periodes soms te veel nagelaten. “Na het in gebruik nemen van de software van Payt bestaat het team nog maar uit één persoon op debiteuren waarbij het hooguit 0,3 FTE per week kost om het beheer uit te voeren.”
Thom van Ommen

Thom van Ommen

Finance & HR

logo Mobility Service
Dankzij Payt verloopt het debiteurenbeheer bij Mobility Service erg vlot. Snellere betaling, tijdwinst en meer structuur in het proces zijn hun winst. Lees het hier.
Inge Mier

Inge Mier

Financial and Operational Director

Ready to get Payt? Probeer nu gratis!*
  1. Krijg gemiddeld 30% sneller betaald
  2. Volg facturen volledig geautomatiseerd op en houd de volledige controle over het proces
  3. Houd meer tijd over voor uw klantrelaties
*Maximaal 250 facturen per maand. Meer dan 250 facturen?
Plan een online demo in »