Flexibel zakelijk krediet voor financiële ruimte bij Floryn

Screenshot van de website van Floryn

Alle functionaliteiten en wensen voor (geautomatiseerd) debiteurenbeheer in één systeem

Zit een beperkte cashflow of te weinig financiële ruimte uw groeiplannen in de weg? Met Payt en Floryn kunt u in uw debiteurenbeheer eenvoudig een flexibel zakelijk krediet opnemen. Floryn verstrekt doorlopend krediet en werkkapitaal tot €3 miljoen. Daarmee is de financiering ook geschikt voor bedrijven met een hoger risicoprofiel. Samen helpen Floryn en Payt ondernemers om te groeien.
Foto van het kantoor van Payt waar medewerkers achter de computer zitten te werken

De voordelen van de integratie tussen Floryn en Payt

Integratie-partners Payt

Een aantal functionaliteiten kunnen we niet aanbieden zonder onze partners. Ze helpen ons onder meer bij:

Financiering en kredietwaardigheid

Voorfinanciering van facturen, waardoor u sneller over cash beschikt. En u checkt simpel de kredietscore van uw debiteuren in uw eigen dashboard

Koppelingen en betaalmogelijkheden

Elke integratie is mogelijk met Payt, als het systeem niet al gekoppeld is! En u biedt eenvoudig verschillende betaalmogelijkheden zoals iDEAL aan

Over Floryn

Payt werkt samen met diverse partners om de beste software voor debiteurenbeheer te kunnen aanbieden. Daarmee bieden we extra functionaliteiten die u helpen bij efficiënt debiteurenbeheer, snellere betalingen en een betere kaspositie. Denk aan: betaalmogelijkheden zoals iDEAL, voorfinanciering van facturen, documenten aangetekend per e-mail versturen of de kredietwaardigheid van uw actieve debiteuren checken. Payt is gekoppeld aan vrijwel elk boekhoudpakket en kan bijna elke andere koppeling naar wens verzorgen, in samenwerking met koppelingspartners. U beschikt op één plek over alle relevante data en inzichten en over alle functionaliteiten voor efficiënt en slim debiteurenbeheer.

Floryn biedt financiering, zonder frustraties. Deze ondernemers geloven in krediet met toegevoegde waarde, snelheid en flexibiliteit. Als ondernemer kent Floryn het klappen van de zweep en men weet hoe belangrijk het is om kansen te pakken. Maar voor kansen of investeringen is geld nodig. Het liefst uit eigen middelen, maar als dat niet kan, kan Floryn het samen met u realiseren. Een zakelijk krediet zonder gedoe en mét de aller-, allerbeste service, snelheid en flexibiliteit.

Wat u ook maakt, wat u ook levert. A white check mark with a red background

Klantverhalen

Logo quooker
Quooker was op zoek naar een 'totaaloplossing' voor efficiënt debiteurenbeheer. De keuze voor Payt leidde tot een ongekend aantal betalingen binnen zeer afzienbare tijd. Meer weten? Lees het hier.
Jasper van Hattem

Jasper van Hattem

Business analyst

Logo quooker
Voorheen deed Printshopz het debiteurenbeheer handmatig. Hierdoor werd de factuurafhandeling in drukke periodes soms te veel nagelaten. “Na het in gebruik nemen van de software van Payt bestaat het team nog maar uit één persoon op debiteuren waarbij het hooguit 0,3 FTE per week kost om het beheer uit te voeren.”
Thom van Ommen

Thom van Ommen

Finance & HR

logo Mobility Service
Dankzij Payt verloopt het debiteurenbeheer bij Mobility Service erg vlot. Snellere betaling, tijdwinst en meer structuur in het proces zijn hun winst. Lees het hier.
Inge Mier

Inge Mier

Financial and Operational Director

Ready to get Payt? Probeer nu gratis!*
  1. Krijg gemiddeld 30% sneller betaald
  2. Volg facturen volledig geautomatiseerd op en houd de volledige controle over het proces
  3. Houd meer tijd over voor uw klantrelaties
*Maximaal 250 facturen per maand. Meer dan 250 facturen?
Plan een online demo in »