Fiscount helpt accountants bij de implementatie van Payt

Screenshot van de website van Fiscount

Een Payt Certified Partner

Bij accountants-, administratie- en belastingadvieskantoren is debiteurenbeheer een belangrijk thema aan de bestuurstafel. Samen met Payt pakt Fiscount ICT-Service dit aan. Fiscount helpt accountants de stap te zetten naar geautomatiseerd debiteurenbeheer en helpt ze zodat zij hun klanten hier ook bij kunnen helpen. Fiscount is een Certified Partner van Payt.
Foto van twee medewerkers van Payt die lachend achter een laptop werken

De voordelen van de link tussen Fiscount en Payt

Een bekend gezicht voor advies

Is uw accountant een partner van Payt? Dan kunt u voor de implementatie en optimaal gebruik van Payt bij het vertrouwde gezicht van uw accountant terecht

Volledig geautomatiseerd debiteurenbeheer

Uw accountant helpt u het automatisch debiteurenbeheer volledig af te stemmen op uw specifieke bedrijfssituatie

Gedegen advies

Onze aangesloten accountants kunnen u gedegen advies geven over de invoering en het gebruik van Payt. Komen ze er niet uit, dan biedt Payt premium support aan

Over Fiscount

Fiscount is het kennis- en adviescentrum voor de accountancybranche. Het is een samenwerkingsverband met accountants, fiscalisten, juristen en aanverwante specialistische zakelijke dienstverleners. De organisatie wil complexe juridische, fiscale en accountancytechnische regelgeving, inclusief bijbehorend gereedschap en benodigde vaardigheden, op zoveel mogelijk verschillende manieren ontsluiten en toegankelijk maken. Daarmee wil de organisatie accountants-, administratie- of (belasting)advieskantoren maximale bewegingsvrijheid bieden.

Wat u ook maakt, wat u ook levert. A white check mark with a red background

Klantverhalen

Logo quooker
Quooker was op zoek naar een 'totaaloplossing' voor efficiënt debiteurenbeheer. De keuze voor Payt leidde tot een ongekend aantal betalingen binnen zeer afzienbare tijd. Meer weten? Lees het hier.
Jasper van Hattem

Jasper van Hattem

Business analyst

Logo quooker
Voorheen deed Printshopz het debiteurenbeheer handmatig. Hierdoor werd de factuurafhandeling in drukke periodes soms te veel nagelaten. “Na het in gebruik nemen van de software van Payt bestaat het team nog maar uit één persoon op debiteuren waarbij het hooguit 0,3 FTE per week kost om het beheer uit te voeren.”
Thom van Ommen

Thom van Ommen

Finance & HR

logo Mobility Service
Dankzij Payt verloopt het debiteurenbeheer bij Mobility Service erg vlot. Snellere betaling, tijdwinst en meer structuur in het proces zijn hun winst. Lees het hier.
Inge Mier

Inge Mier

Financial and Operational Director

Ready to get Payt? Probeer nu gratis!*
  1. Krijg gemiddeld 30% sneller betaald
  2. Volg facturen volledig geautomatiseerd op en houd de volledige controle over het proces
  3. Houd meer tijd over voor uw klantrelaties
*Maximaal 250 facturen per maand. Meer dan 250 facturen?
Plan een online demo in »