Start Exact Online credit management met Payt

Screenshot van de website van Exact Online

Verlaag je stress over openstaande facturen met de koppeling tussen Exact Online en Payt

Ligt u ook wel eens wakker van de oplopende hoeveelheid openstaande facturen? Of maakt u zich zorgen om uw liquiditeit? Koppel dan uw financiële administratie en regel uw ontzorging vandaag nog. Credit management, een term die is overgewaaid uit de Verenigde Staten, wordt een stuk makkelijker door Payt aan uw administratie toe te voegen. We hebben de sign-up erg eenvoudig gemaakt. Zodoende kunt u de inrichting van Payt vanuit uw Exact Online administratie volledig zelfstandig doen. Uiteraard staan wij ook altijd klaar om u te ondersteunen met een consultant. Wanneer u specifieke wensen hebt of wanneer u bijvoorbeeld automatische incasso gebruikt. Exact Online is een softwarepakket waarin boekhouding en CRM met elkaar worden gecombineerd. Daarnaast heeft het bedrijf geïntegreerde pakketten voor mkb’ers in de productie, handel en zakelijke dienstverlening.
Foto van een man achter een computer die de software van Payt gebruikt

De voordelen van de koppeling tussen Exact Online en Payt

Automatische koppeling

Automatische en bovendien eenvoudige koppeling tussen uw Exact Online dossier en Payt

Flexibele workflow

Flexibele workflow voor klantspecifieke opvolging en herinneringen

Interne notities en externe berichten uitwisselen

Wissel eenvoudig berichten uit met uw klanten via het communicatieplatform van Payt en houdt uw collega’s op de hoogte met interne notities

Over Exact Online

U kunt Payt heel eenvoudig zelf koppelen met uw eigen dossier in Exact Online. En als u hierin ook uw facturen maakt, kunt u zelfs binnen een uur aan de slag. We bewijzen graag hoe eenvoudig onze software werkt. U kunt Payt zelf koppelen met Exact Online in Nederland, België, UK en Ierland. U kunt Payt daarom de eerste maand gratis gebruiken. U krijgt hierdoor een beeld van ons product. En we zijn ervan overtuigd dat u daarna nooit meer anders wilt.

Wij adviseren u om ook uw facturen via Payt te laten versturen. Het zorgt voor een herkenbare en uniforme werkwijze. Zoals ook bij de factuur al direct een iDEAL-betaalknop. En een link om te kunnen reageren op de factuur. Wanneer u uw administratie eenmaal heeft ingericht, herkent Payt automatisch naar welke debiteuren een factuur gestuurd moet worden. En op welke momenten en op welke manier een herinnering eruit moet.

Duizenden gebruikers gingen u reeds voor. We scoren niet voor niets 5 star reviews in de appstore. We zijn daarom uw nummer 1 oplossing voor Exact Online debiteurenbeheer.

Exact maakt bedrijfssoftware voor mkb’ers en accountants. Het bedrijf is marktleider in de Benelux op het gebied van online bedrijfssoftware voor het mkb. Het pakket zorgt ervoor dat klanten altijd hun financiën bij de hand hebben. Bovendien kunnen ze eenvoudig samenwerken met hun accountant. Alles is geïntegreerd in één online pakket. Met robotic accounting wordt zelfs de boekhouding voor u bijgewerkt.

Wat u ook maakt, wat u ook levert. A white check mark with a red background

Klantverhalen

Logo quooker
Quooker was op zoek naar een 'totaaloplossing' voor efficiënt debiteurenbeheer. De keuze voor Payt leidde tot een ongekend aantal betalingen binnen zeer afzienbare tijd. Meer weten? Lees het hier.
Jasper van Hattem

Jasper van Hattem

Business analyst

Logo quooker
Voorheen deed Printshopz het debiteurenbeheer handmatig. Hierdoor werd de factuurafhandeling in drukke periodes soms te veel nagelaten. “Na het in gebruik nemen van de software van Payt bestaat het team nog maar uit één persoon op debiteuren waarbij het hooguit 0,3 FTE per week kost om het beheer uit te voeren.”
Thom van Ommen

Thom van Ommen

Finance & HR

logo Mobility Service
Dankzij Payt verloopt het debiteurenbeheer bij Mobility Service erg vlot. Snellere betaling, tijdwinst en meer structuur in het proces zijn hun winst. Lees het hier.
Inge Mier

Inge Mier

Financial and Operational Director

Ready to get Payt? Probeer nu gratis!*
  1. Krijg gemiddeld 30% sneller betaald
  2. Volg facturen volledig geautomatiseerd op en houd de volledige controle over het proces
  3. Houd meer tijd over voor uw klantrelaties
*Maximaal 250 facturen per maand. Meer dan 250 facturen?
Plan een online demo in »