Koppel je Exact Globe dossier aan Payt

Screenshot van de website van Exact Globe

Stress door debiteuren die te laat of helemaal niet betalen?

Krijgt u ook stress van debiteuren die niet of veel te laat betalen? U bent niet de enige. Veel bedrijven krijgen hiermee te maken. De financiële administratie kan klanten nabellen en herinneringen sturen. In de praktijk zijn dit tijdrovende bezigheden die er geregeld bij in schieten als er ander werk ligt. Wij helpen u graag met snellere betalingen. En wij nemen graag een deel van het werk over door middel van de automatisering van uw debiteurenbeheer. Koppel nu eenvoudig en snel uw Exact Globe administratie aan Payt en krijg uw openstaande facturen sneller betaald.
 Foto van twee Payt-medewerkers aan het werk in de Payt-skybox bij FC Groningen

De voordelen van het implementeren van Exact Globe met Payt

Automatische koppeling

Koppel eenvoudig uw Exact Globe administratie aan Payt. We hebben het aanmelden heel eenvoudig gemaakt zodat je de setup van Payt vanuit Exact Globe volledig zelfstandig kunt doen. Uiteraard staat er altijd een deskundige voor u klaar om u bij dit proces te ondersteunen

Flexibele workflow

Een flexibele workflow voor klantspecifieke opvolging en herinneringsprocedures

Wissel berichten uit

Wissel eenvoudig berichten uit met uw klanten via het communicatieplatform van Payt

Over Exact Globe

De diensten van Payt zijn eenvoudig te koppelen met uiteenlopende boekhoudprogramma’s. Door deze koppeling is het mogelijk om het facturering- en herinneringsproces geautomatiseerd te laten verlopen. Op die manier houdt u tijd over of kunt u zich richten op een intensievere en persoonlijkere communicatie met uw debiteuren. Exact Globe is een van de boekhoudpakketten die eenvoudig en snel te koppelen is aan het debiteurenbeheer van Payt. Wanneer u hierin ook uw facturen maakt, kunt u up-and-running zijn binnen een uur! Het is mogelijk om Payt eerst een maand gratis te proberen. Hierdoor krijgt u een goed beeld van ons product en kunt u de voordelen van deze koppeling ervaren.

Wanneer u uw administratie heeft ingericht, herkent de software van Payt automatisch naar welke debiteuren de facturen gestuurd moeten worden. U heeft zelf de controle over de wijze waarop u uw facturen inricht en na hoeveel tijd er automatisch een herinnering verstuurd moet worden.

Exact maakt bedrijfssoftware voor mkb’ers en accountants over de hele wereld. Het bedrijf is marktleider in de Benelux op het gebied van online bedrijfssoftware voor het mkb: wereldwijd werken meer dan 200,000 bedrijven met de software van Exact Online en Exact Globe. Exact heeft geïntegreerde pakketten voor mkb’ers in de productie, handel en zakelijke dienstverlening. Het pakket zorgt ervoor dat klanten altijd hun financiën bij de hand hebben. Bovendien kunnen ze eenvoudig samenwerken met hun accountant. Alles is geïntegreerd in één online pakket. Met robotic accounting wordt zelfs de boekhouding voor u bijgewerkt.

Wat u ook maakt, wat u ook levert. A white check mark with a red background

Klantverhalen

Logo quooker
Quooker was op zoek naar een 'totaaloplossing' voor efficiënt debiteurenbeheer. De keuze voor Payt leidde tot een ongekend aantal betalingen binnen zeer afzienbare tijd. Meer weten? Lees het hier.
Jasper van Hattem

Jasper van Hattem

Business analyst

Logo quooker
Voorheen deed Printshopz het debiteurenbeheer handmatig. Hierdoor werd de factuurafhandeling in drukke periodes soms te veel nagelaten. “Na het in gebruik nemen van de software van Payt bestaat het team nog maar uit één persoon op debiteuren waarbij het hooguit 0,3 FTE per week kost om het beheer uit te voeren.”
Thom van Ommen

Thom van Ommen

Finance & HR

logo Mobility Service
Dankzij Payt verloopt het debiteurenbeheer bij Mobility Service erg vlot. Snellere betaling, tijdwinst en meer structuur in het proces zijn hun winst. Lees het hier.
Inge Mier

Inge Mier

Financial and Operational Director

Ready to get Payt? Probeer nu gratis!*
  1. Krijg gemiddeld 30% sneller betaald
  2. Volg facturen volledig geautomatiseerd op en houd de volledige controle over het proces
  3. Houd meer tijd over voor uw klantrelaties
*Maximaal 250 facturen per maand. Meer dan 250 facturen?
Plan een online demo in »