E-facturen versturen met eVerbinding in Payt

Screenshot van de website van eVerbinding
Snel en eenvoudig e-facturen versturen? Dat kan! Payt heeft een koppeling met eVerbinding, marktleider op het gebied van e-facturatie in Nederland. Dat betekent dat alle gebruikers van Payt e-facturen kunnen versturen via het beveiligde Peppol-netwerk. Wist je dat hierdoor niet alleen facturen elektronisch kunt inboeken in het boekhoudpakket van je debiteur, maar ook openstaande facturen automatisch op kunt volgen? Daarnaast kun je per factuur communiceren met je debiteur. Het versturen van e-facturen via eVerbinding is veilig, je voorkomt dubbele facturen en spookfacturen. Bovendien is het een stuk nauwkeuriger, omdat facturen direct worden ingelezen in de financiële software. Dit zorgt er ook voor dat facturen sneller betaald worden.
Foto van een man op een bankje met zijn laptop op schoot

Over de koppeling van eVerbinding met Payt

eVerbinding is marktleider e-facturatie in Nederland en is trots op het partnership met Payt, het grootste debiteurenbeheerplatform van Nederland.

Met Payt verzend je nu efficiënt en veilig een e-factuur via het beveiligde netwerk Peppol. Je debiteur boekt eenvoudig en foutloos jouw facturen elektronisch in. Dit bespaart tijd, fouten en kosten! E-facturatie zorgt zo ook nog eens voor een snellere betaling.

Veel bedrijven doen hun debiteurenbeheer naast de dagelijkse werkzaamheden. Dit kost veel tijd, denk aan het nabellen van klanten en het sturen van herinneringen. Deze tijdrovende bezigheid krijgt in praktijk niet altijd de prioriteit die het verdient.

Payt helpt met snellere betalingen en neemt graag een deel van het werk over door middel van automatisering.

Wil je eVerbinding ook koppelen met Payt? Vraag dan gratis een adviesgesprek aan. Voor elke organisatie is er een gepaste oplossing, ongeacht de grootte of branche waarin je actief bent.

eVerbinding is marktleider op het gebied van e-facturatie in Nederland en is bezig om één van de meest belangrijke en tijdrovende bedrijfsprocessen te moderniseren: namelijk het geheel elektronisch maken van het administratieproces: machine2machine. Onze missie: een volledig automatische administratie voor iedereen.

We doen dat vanuit een hele duidelijke visie. Ons uitgangspunt is e-facturatie over een veilig en open netwerk. Alle processen binnen eVerbinding zijn gericht op een zo sterk mogelijke, automatische groei van e-facturatie. Dat is vanuit onze eigen detectiemechanismen, maar ook door onze autoriteit op het gebied van e-facturatie op verschillende plaatsen in te zetten.

Wat u ook maakt, wat u ook levert. A white check mark with a red background

Klantverhalen

Logo quooker
Quooker was op zoek naar een 'totaaloplossing' voor efficiënt debiteurenbeheer. De keuze voor Payt leidde tot een ongekend aantal betalingen binnen zeer afzienbare tijd. Meer weten? Lees het hier.
Jasper van Hattem

Jasper van Hattem

Business analyst

Logo quooker
Voorheen deed Printshopz het debiteurenbeheer handmatig. Hierdoor werd de factuurafhandeling in drukke periodes soms te veel nagelaten. “Na het in gebruik nemen van de software van Payt bestaat het team nog maar uit één persoon op debiteuren waarbij het hooguit 0,3 FTE per week kost om het beheer uit te voeren.”
Thom van Ommen

Thom van Ommen

Finance & HR

logo Mobility Service
Dankzij Payt verloopt het debiteurenbeheer bij Mobility Service erg vlot. Snellere betaling, tijdwinst en meer structuur in het proces zijn hun winst. Lees het hier.
Inge Mier

Inge Mier

Financial and Operational Director

Ready to get Payt? Probeer nu gratis!*
  1. Krijg gemiddeld 30% sneller betaald
  2. Volg facturen volledig geautomatiseerd op en houd de volledige controle over het proces
  3. Houd meer tijd over voor uw klantrelaties
*Maximaal 250 facturen per maand. Meer dan 250 facturen?
Plan een online demo in »