ESJ helpt u bij het optimaal gebruik van Payt

Foto van de website van ESJ
Elke ondernemer krijgt ermee te maken: klanten die facturen niet of niet op tijd betalen. ESJ is partner van Payt en maakt zelf al jaren naar volle tevredenheid gebruik van Payt. De kennis en ervaring met de software van Payt gebruikt ESJ om ook hun klanten ermee te laten starten en de voordelen van slim debiteurenbeheer te laten ervaren.
Foto van een man achter een laptop die de software van Payt gebruikt

The voordelen van de link tussen ESJ en Payt

Een vertrouwd gezicht voor advies

Is uw accountant partner van Payt? Dan kunt u bij het vertrouwde gezicht van uw accountant terecht voor implementatie en het gebruik van Payt

Volledig automatisch debiteurenbeheer

Uw accountant helpt u het automatisch debiteurenbeheer volledig af te stemmen op uw specifieke bedrijfssituatie

Gedegen advies

Onze aangesloten accountants kunnen u gedegen advies geven over de invoering en het gebruik van Payt. Komen ze er niet uit, dan biedt Payt premium support aan

Over ESJ

Een Payt Certified Partner

ESJ is Payt Certified Partner. ESJ staat als accountant en vertrouwd gezicht voor u klaar voor de implementatie en het beheer van Payt. Uw accountant is het eerste aanspreekpunt over advies, mogelijkheden en gebruik van Payt. ESJ helpt u bij uw inspanningen om beter betaald te krijgen.

U kunt bij uw accountant terecht voor de opstart van het systeem en voor support. Omdat ESJ u en uw onderneming kent, kan hij maatwerk leveren met de software van Payt. Denk aan uw bedrijfsprocessen of financiële processen, waar u en uw accountant samen de beste keuzes kunnen maken bij de inrichting van Payt. Ook zorgen Payt en ESJ er samen voor dat uw ERP-, facturatie en/of boekhoudsoftware met Payt gekoppeld wordt.

Samen met uw accountant kunt u werken aan een sneller, eenvoudiger en automatisch debiteurenbeheer, met meer overzicht en de mogelijkheid tot interactie, in een complete online omgeving.

ESJ is een internationaal accountants- en belastingadvieskantoor die haar klanten bij vrijwel elk zakelijk aspect van de bedrijfsvoering en persoonlijke situatie ondersteunt. De professionals van ESJ dagen zichzelf elke dag uit om het maximale voor klanten te bereiken. Daarmee zijn ze meer dan een accountant of belastingadviseur. ESJ levert innovatieve, creatieve en doordachte oplossingen op maat.

Wat u ook maakt, wat u ook levert. A white check mark with a red background

Klantverhalen

Logo quooker
Quooker was op zoek naar een 'totaaloplossing' voor efficiënt debiteurenbeheer. De keuze voor Payt leidde tot een ongekend aantal betalingen binnen zeer afzienbare tijd. Meer weten? Lees het hier.
Jasper van Hattem

Jasper van Hattem

Business analyst

logo Mobility Service
Dankzij Payt verloopt het debiteurenbeheer bij Mobility Service erg vlot. Snellere betaling, tijdwinst en meer structuur in het proces zijn hun winst. Lees het hier.
Inge Mier

Inge Mier

Financial and Operational Director

logo Hanzehogeschool
De Hanzehogeschool Groningen brak haar eigen record met het incasseren van betalingen via Payt. Benieuwd hoe? Lees het in dit klantverhaal
Jean-Paul Heunks

Jean-Paul Heunks

Hoofd Financiële Administratie

Ready to get Payt? Probeer nu gratis!*
  1. Krijg gemiddeld 30% sneller betaald
  2. Volg facturen volledig geautomatiseerd op en houd de volledige controle over het proces
  3. Houd meer tijd over voor uw klantrelaties
*Maximaal 250 facturen per maand. Meer dan 250 facturen?
Plan een online demo in »