Creditreform, incasso-en deurwaarder partner

Voor de Duitstalige markt en verder

Als uw facturen in Duitsland niet betaald worden volstaat in sommige gevallen een Nederlandse incassoprocedure niet. En als deze wel voldoet, wil dat nog niet zeggen dat u uw geld ontvangt. In die gevallen kan het slim zijn om Creditreform in te zetten. Creditreform kan uw factuur in behandeling nemen vanaf het minnelijke incassotraject. Ook zullen zij in overleg met u doorgaan met een gerechtelijk traject. Zo bent u ook voor de Duitse markt gedekt.

Over de integratie tussen Payt en Creditreform

Met de unieke integratie tussen Payt en Creditreform kunt u onbetaalde facturen eenvoudig doorzetten naar Creditreform. U tekent hiervoor een contract met Creditreform Bocholt, zodat zij uw facturen namens u mogen behandelen. Wanneer uw klantnummer bij Creditreform in ons systeem is ingevoerd, kunt u deze facturen automatisch of handmatig doorzetten naar Creditreform vanuit Payt. Ook bent u binnen Payt op de hoogte van de vorderingen bij Creditreform betreffende deze factuur. Dagelijks verwerken wij de statusupdates in de tijdlijn zodat u altijd op de hoogte bent. 

Over Creditreform (specialist voor internationaal incasso)

Als één van de grootste spelers in Europa in het veld van risico-management zijn wij, als Creditreform gespecialiseerd in het buitenrechtelijk innen van uw openstaande facturen in heel Europa of wereldwijd. Wij doen er alles aan om uw facturen betaald te laten worden, voordat wij in de gerechtelijke fase terecht komen. Natuurlijk weten we, dat wij uw klanten benaderen voor een te late betaling, maar wij doen dit op een respectvolle en professionele wijze, die altijd inhoudt, dat de klant graag naar u en voor uw diensten terug mag komen. Ook al is uw factuur bij Payt niet (volledig) betaald; wij zijn succesvol in het aansluitend incasseren, omdat wij een rechtstreekse en individuele aanpak in de procedure gebruiken. De beste en meest effectieve weg voor een snelle betaling, is het directe contact met de debiteur. Dit is, waar onze prioriteit op ligt. Als u voor ons kiest als incassopartner, nemen wij meteen contact met u op om alles door te spreken en het proces verder toe te lichten en de voorkeuren vast te leggen, als de vorderingen dan rechtstreeks via Payt bij ons binnen lopen.

De voordelen op een rijtje

1. Volledige ontzorging via Payt en Creditreform.

2. Eenvoudig automatisch of handmatig een incassotraject starten.

3. Automatische terugkoppeling van de status bij Creditreform in Payt.

Wat u ook maakt, wat u ook levert. A white check mark with a red background
Ready to get Payt? Probeer nu gratis!*
  1. Krijg gemiddeld 30% sneller betaald
  2. Volg facturen volledig geautomatiseerd op en houd de volledige controle over het proces
  3. Houd meer tijd over voor uw klantrelaties
*Maximaal 250 facturen per maand. Meer dan 250 facturen?
Plan een online demo in »