Payt Certified Partner Blue People IT

Screenshot van de website van Blue People IT

Gun uzelf slim debiteurenbeheer

Haal het maximale uit uw Exact-oplossing met de debiteurensoftware van Payt. Blue People IT helpt u bij slim debiteurenbeheer met gebruik van de software van Payt. Onze adviseurs helpen u bij de inrichting van het proces en bij het maken van de financiële keuzes. Het automatische debiteurenbeheer wordt afgestemd op uw bedrijfsspecifieke situatie.
Foto van twee mensen achter één laptop die iets bespreken

De voordelen van de link tussen Blue People IT en Payt

Betaalplan

Met Payt kunt u eenvoudig en efficiënt een betaalplan starten met uw klant

Flexibele workflow

Een flexibele workflow voor klantspecifieke opvolging en herinneringsprocedures

Incassotraject

Het online incassotraject van Payt sluit naadloos aan op het facturatietraject van uw boekhoudpakket

Over Blue People IT

Een Payt Certified Partner

Blue People IT is beschikbaar als IT-expert en adviseur voor Payt. Blue People IT staat als accountant en vertrouwd gezicht voor u klaar voor de implementatie en het beheer van Payt. Daarnaast helpt Blue People IT u bij uw inspaningen om beter betaald te krijgen. U kunt bij uw accountant terecht voor de opstart van het systeem en voor support. Omdat Blue People IT u en uw onderneming kent, kan hij maatwerk leveren met de software van Payt. Denk aan uw bedrijfsprocessen of financiële processen, waar u en uw accountant samen de beste keuzes kunnen maken bij de inrichting van Payt. Ook zorgen Payt en Blue People IT er samen voor dat uw ERP-, facturatie en/of boekhoudsoftware met Payt gekoppeld wordt. Samen met uw accountant kunt u werken aan een sneller, eenvoudiger en automatisch debiteurenbeheer, met meer overzicht en de mogelijkheid tot interactie, in een complete online omgeving.

“Blue” staat voor professionaliteit, projectmatig werken en betrouwbaarheid. “People” verwijst naar de medewerkers van Blue People IT, die hun uiterste best doen om de beste oplossingen te bieden. Ten slotte is “IT” het onderdeel waarin alles samenkomt. Blue People IT helpt u graag met kennis op het gebied van advies en strategie, bedrijfssoftware en webapplicaties. Blue People IT is als Exact Partner een betrouwbare partner voor Exact-gebruikers. En wordt door ons sterk aanbevolen, zeker voor klanten in het zuiden van Nederland en Duitsland.

Wat u ook maakt, wat u ook levert. A white check mark with a red background

Klantverhalen

Logo quooker
Quooker was op zoek naar een 'totaaloplossing' voor efficiënt debiteurenbeheer. De keuze voor Payt leidde tot een ongekend aantal betalingen binnen zeer afzienbare tijd. Meer weten? Lees het hier.
Jasper van Hattem

Jasper van Hattem

Business analyst

Logo quooker
Voorheen deed Printshopz het debiteurenbeheer handmatig. Hierdoor werd de factuurafhandeling in drukke periodes soms te veel nagelaten. “Na het in gebruik nemen van de software van Payt bestaat het team nog maar uit één persoon op debiteuren waarbij het hooguit 0,3 FTE per week kost om het beheer uit te voeren.”
Thom van Ommen

Thom van Ommen

Finance & HR

logo Mobility Service
Dankzij Payt verloopt het debiteurenbeheer bij Mobility Service erg vlot. Snellere betaling, tijdwinst en meer structuur in het proces zijn hun winst. Lees het hier.
Inge Mier

Inge Mier

Financial and Operational Director

Ready to get Payt? Probeer nu gratis!*
  1. Krijg gemiddeld 30% sneller betaald
  2. Volg facturen volledig geautomatiseerd op en houd de volledige controle over het proces
  3. Houd meer tijd over voor uw klantrelaties
*Maximaal 250 facturen per maand. Meer dan 250 facturen?
Plan een online demo in »