Björn Lundén debiteurenbeheer door Payt voor snellere betalingen

Screenshot van de website van Björn Lundén

Björn Lundén eenvoudig te koppelen met Payt debiteurenbeheer software

Wanneer u Björn Lundén gebruikt, kunt u heel eenvoudig koppelen met Payt debiteurenbeheer. Wij zorgen voor een consistent opvolgingsprogramma zodat uw klanten volgens een herkenbaar schema herinnerd worden aan eventuele openstaande facturen. Wij zorgen daarnaast ook voor een uitgekiend communicatieplatform. Wij geloven dat het voor klanten zo gemakkelijk mogelijk moet zijn om te kunnen communiceren over een factuur. Naast bellen, is communiceren via een platform heel gebruikelijk geworden en volledig ingeburgerd. Denk aan Whatsapp. Wanneer u Payt toevoegt aan uw Björn Lundén dossier, krijgen uw debiteuren/klanten automatisch een platform waar zij berichten kunnen sturen wanneer het hen uitkomt. U krijgt deze weer netjes in de Payt portal te zien. U kunt ze vervolgens met een collega bespreken of direct beantwoorden.
Twee medewerkers van Payt werken aan de software

De voordelen van de connectie tussen Björn Lundén en Payt

Rechtstreekse betaling

U ontvangt iDEAL betalingen van uw klant rechtstreeks op uw bankrekening. Geen tussenkomst van een derdengelden rekening. Dus ook geen samenstellingen van betalingen door een bank of payment serviceprovider. U heeft uw geld dus direct op uw rekening. En het afpunten is hierdoor maximaal gefaciliteerd

Persoonlijk contact met uw klant

U kunt zelf direct en op een laagdrempelige manier communiceren met uw klant via uw eigen portaal. Klanten kunnen er ook betalen, hun facturen nog eens downloaden of een berichtje sturen per factuur. wij hebben gemerkt dat hoe makkelijker de communicatiemogelijkheden zijn, hoe beter het betaalgedrag van uw klant is

Voldoet aan WIK

Ergens tussen de 1% en 3% wordt niet voor de laatste herinnering betaald. Deze kunt u via Payt verder opvolgen door middel van een incassotraject. Het geautomatiseerd incassotraject voldoet aan de Wet op Incassokosten (WIK). En uiteraard wordt iedere betaling door een debiteur rechtstreeks aan u betaald. Daar zit Payt nooit tussen. Spelen met de incasso-en rentekosten zijn zo ook middelen geworden om de relatie te behouden. U beslist

Over Björn Lundén

Dankzij de goede samenwerking met gerenommeerde gespecialiseerde partners zoals Payt, kunt u met de software van Björn Lundén altijd de ideale oplossing voor uw onderneming samenstellen. Door Payt aan uw Björn Lundén dossier te koppelen, zorgt u ervoor dat uw facturatie en debiteurenbeheer zoveel mogelijk automatisch verloopt. De facturen die u maakt in uw iMUIS Online dossier worden opgehaald in Payt, waarna deze vervolgens per e-mail of post naar uw klanten worden verzonden. Automatisch gekoppeld met een iDEAL betaalknop.

Door de koppeling weet de debiteurenbeheer software van Payt direct of de klant de factuur binnen de door u ingestelde betalingstermijn heeft betaald. Heeft uw klant de factuur niet tijdig betaald? Dan zorgt Payt ervoor dat er geheel automatisch herinneringsfacturen per e-mail worden verzonden én kunt u het traject – indien gewenst – opvolgen met een geautomatiseerd incassotraject.

Björn Lundén ontwikkelt administratieve software speciaal voor accountants en ondernemers. Het bedrijf wil haar software zo goed mogelijk laten aansluiten bij de praktijk en daarom luisteren ze goed naar hun klanten en volgen ze de ontwikkelingen in de markt op de voet. Dat stelt het softwarebedrijf in staat om direct in te spelen op nieuwe ontwikkelingen.

Zo is het met Björn Lundén mogelijk om het volledige administratief proces te automatiseren.

Wat u ook maakt, wat u ook levert. A white check mark with a red background

Klantverhalen

Logo quooker
Quooker was op zoek naar een 'totaaloplossing' voor efficiënt debiteurenbeheer. De keuze voor Payt leidde tot een ongekend aantal betalingen binnen zeer afzienbare tijd. Meer weten? Lees het hier.
Jasper van Hattem

Jasper van Hattem

Business analyst

Logo quooker
Voorheen deed Printshopz het debiteurenbeheer handmatig. Hierdoor werd de factuurafhandeling in drukke periodes soms te veel nagelaten. “Na het in gebruik nemen van de software van Payt bestaat het team nog maar uit één persoon op debiteuren waarbij het hooguit 0,3 FTE per week kost om het beheer uit te voeren.”
Thom van Ommen

Thom van Ommen

Finance & HR

logo Mobility Service
Dankzij Payt verloopt het debiteurenbeheer bij Mobility Service erg vlot. Snellere betaling, tijdwinst en meer structuur in het proces zijn hun winst. Lees het hier.
Inge Mier

Inge Mier

Financial and Operational Director

Ready to get Payt? Probeer nu gratis!*
  1. Krijg gemiddeld 30% sneller betaald
  2. Volg facturen volledig geautomatiseerd op en houd de volledige controle over het proces
  3. Houd meer tijd over voor uw klantrelaties
*Maximaal 250 facturen per maand. Meer dan 250 facturen?
Plan een online demo in »