Koppel uw AFAS dossier vandaag nog met Payt

Screenshot van de website van AFAS
Het Nederlandse familiebedrijf AFAS Software ontwikkelt softwareproducten voor zowel de zakelijke als de consumentenmarkt. Dit doen ze op een maatschappelijk verantwoorde manier, waarbij klanten, medewerkers en het milieu centraal staan.

De voordelen van de koppeling tussen AFAS en Payt

Krijg sneller betaald

Payt zorgt voor een consistent debiteurenbeheer, waardoor uw facturen sneller worden betaald

Geautomatiseerd debiteurenproces

De software van Payt volgt automatisch openstaande facturen op terwijl u de controle over het proces én het persoonlijk contact met uw debiteuren behoudt

Incassotraject

Het online incassotraject van Payt sluit naadloos aan op het facturatietraject van AFAS

Over AFAS

Met de software van AFAS kunt u uw financiële bedrijfsdossier volledig automatiseren. Zo worden journaalposten automatisch gegenereerd vanuit een salaris uitbetaling, leiden declarabele uren tot een verkoopfactuur en zorgen ingekochte materialen voor mutaties in het inkoopboek. Doordat u alle bedrijfsactiviteiten in hetzelfde systeem kunt vastleggen, is uw boekhouding altijd actueel.

De koppeling tussen AFAS en Payt maakt het helemaal af. Payt maakt het mogelijk om klanten geautomatiseerd te herinneren aan openstaande facturen. Nadat een klant zijn factuur ontvangt, zorgt Payt voor een strakke opvolging. Daardoor beschikt u in de meeste gevallen al binnen enkele dagen over uw geld. Vindt de betaling niet tijdig plaats? Dan kunt u via Payt een online (pre) incassotraject te starten, zonder tussenkomst van incassobureau’s.

Het Nederlandse familiebedrijf AFAS Software ontwikkelt softwareproducten voor zowel de zakelijke als de consumentenmarkt. Dit doen ze op een maatschappelijk verantwoorde manier, waarbij klanten, medewerkers en het milieu centraal staan. AFAS is met meer dan 15.000 gebruikers een belangrijke speler op de markt van boekhoud- en facturatiesoftware.

Wat u ook maakt, wat u ook levert. A white check mark with a red background

Klantenverhalen

Logo quooker
Quooker was op zoek naar een 'totaaloplossing' voor efficiënt debiteurenbeheer. De keuze voor Payt leidde tot een ongekend aantal betalingen binnen zeer afzienbare tijd. Meer weten? Lees het hier.
Jasper van Hattem

Jasper van Hattem

Business analyst

Logo quooker
Voorheen deed Printshopz het debiteurenbeheer handmatig. Hierdoor werd de factuurafhandeling in drukke periodes soms te veel nagelaten. “Na het in gebruik nemen van de software van Payt bestaat het team nog maar uit één persoon op debiteuren waarbij het hooguit 0,3 FTE per week kost om het beheer uit te voeren.”
Thom van Ommen

Thom van Ommen

Finance & HR

logo Mobility Service
Dankzij Payt verloopt het debiteurenbeheer bij Mobility Service erg vlot. Snellere betaling, tijdwinst en meer structuur in het proces zijn hun winst. Lees het hier.
Inge Mier

Inge Mier

Financial and Operational Director

Ready to get Payt? Probeer nu gratis!*
  1. Krijg gemiddeld 30% sneller betaald
  2. Volg facturen volledig geautomatiseerd op en houd de volledige controle over het proces
  3. Houd meer tijd over voor uw klantrelaties
*Maximaal 250 facturen per maand. Meer dan 250 facturen?
Plan een online demo in »